petak, 30. kolovoza 2019.

LUNARNA LUNA U GODINI BIJELOG MAGNETNOG ČAROBNJAKA 2019/2020.


Dobrodošli u Lunarnu lunu Škorpiona lunu izazova! 

Ovo je druga luna u Planetarnom valu služenja koja drži moć polarnosti i stabilizacije. 

23.8.2019. započela je LUNARNA LUNA ŠKORPIONA, na kin 42 Bijelog Električnog Vjetra. Bijeli Vjetar Prenosi Duh. Povezan je sa dahom, inspiracijom, idealima.Bijeli Vjetar je galaktički vjetar, katalizirajuća struja, Duh koji se kreće kroz sve stvari. On je Božanski dah koji daje Život cijeloj kreaciji, esencija solarne energije. Bijeli Vjetar je dah inspiracije, podržavajuća snaga Vjetra. Njegova bit je kretanje Duha dok ulazi u oblik kako bi oživio, pročistio, nadahnuo. Električni ton nas usmjerava kako da se razvijamo i povežemo se s prirodnim ritmom galaktičkog srca i prirodnim tokom.


NOOSFERSKO PISMO ZA OVU LUNU - LAW OF TIME ORG.
Noosfera je informirana velikim temeljnim telepatskim matricom. Ova matrica informira svaki aspekt kosmosa i kozmičkog života.

Noosfera, psi banka i sinhronijski red predstavljaju razine organizacije vrijeme prostora.


Ono što nazivamo vrijeme prostorom zapravo je telepatska projekcija izvornog predloška, ​​Maja poznata kao Tollan.Tollan je božanski nacrt ili obrazac reda koji stvara uzorak i okruženje za razvoj novih arhetipova.Tollan je iskonski vremenski prostor. 

Ovaj prvobitni vremenski prostor organiziran je čistim brojem ili matematičkim geometrijama: Bog geometrizira.

U ovom trenutku tranzicije biosfera-noosfera Tollan je ozbiljno uzurpiran novcem i strojevima koji djeluju unutar lažne vremenske matrice.

Ako se matrica vremenskog prostora izobliči i projicira iz baze nepravilne matrice, tada nastaje fragmentirana civilizacija.

Ako projiciramo nepravilnu, mehaniziranu matricu na trodimenzionalni prostor, nikad nećemo dobiti jasne odgovore ili postići mir i harmoniju.

Kalendar 13 luna, 28 dana predstavlja harmoničku matricu vremenskog prostora. Zakon vremena definira put uređen kao svjesni pomak u ljudskoj frekvenciji vremena od umjetnog vremena u univerzalno prirodno vrijeme.

HEPTADE PUTEVI – KODOVI ZA LUNARNU LUNU



U 52-tjedno putovanje kroz 52 heptade staze Hunab Ku 21 Galaktičkog Drveta Života i Znanja, aktiviraju se sljedeće heptade putevi u Lunarnoj Luni.

Prvi tjedan Lunarne lune - Inicira
Heptada  5 od 52: Smrt prenosi  Znanje
Dali 1 - Silio 7 (23 - 29. 8.2014.)

Drugi tjedan Lunarne lune – Rafinira
 Heptada  6 od 52: Sanjanje  evoluira  Umjetnost Dali 8 -Silio 14 (30. 8.  - 5. 9.2014.)

Treći tjedan Lunarne lune – Transformira
 Heptada  7 od 52: Sanjanje  evoluira  Pročišćenje Dali 15- Silio 21 (6 - 12. 9.2014.)

Četvrti  tjedan Lunarne lune – Sazrijeva
 Heptada  8 od 52: Sanjanje evoluira Ljubav

Dali 22 – Silio 28  (13 - 19. 9.2014.)


Izvor: Law of time.org


  DODATAK: tekst dodatka se ne nalazi u Noosferskom pismu 


Svjedoci smo velike devastacije planete Zemlje, požara na mnogim mjestima na planeti, koji gutaju šume, biljke, životinje ... Također, oduzimanje domova plemenskim ljudima, zlostavljanje, ubijanje … Gubitak je nenadoknadiv, bol Majke Zemlje je neopisiva... Planeta Zemlja je naš dom, ona je naša Majka ... Veliko, predivno i moćno biće ... Srce mi se slama od ovog neopisivog gubitka za cijelu planetu Zemlju, za čitavo čovječanstvo ... Ekološka katastrofa koju je kreirao čovjek ... genocid ljudi, šuma, životinja, biljaka ... uništavanje eko sustava ... spaljen dom plemenskih ljudi ... spaljen naš dom ... 

Pošaljimo ljubav Majci Zemlji iz svojih srca, pošaljimo ljubav i pozitivnu energiju za sva bića i sve ljude koji su pogođeni ovim požarima... 
Pošaljimo Ljubav nevjerojatnim bićima koje nazivamo stablima... Zamolite za oproštenje Šume, sva bića koja u njima žive, vidljiva i nevidljiva, zamolite za oproštenje Majku Zemlju, jer ljudska bića sa nedostatkom svijesti, savijesti, odgovornosti i suosjećanja uništavaju Šume, životinje, ljude, devastiraju cijele eko sisteme... 


Zamolimo za oproštenje zbog svega što se događa , pošaljimo svoje molitve da se požari zaustave, da se spase sva bića koja su pogođena ovim požarima... Zahvalimo u svojim mislima svima koji sudjeluju u gašenju požara, svima koji spašavaju životinje, šume ...
In Lak'ech!
Vesna Uaxak Etznab


Iz Galactic Handbook, poglavlje: Voljeći Zemlju: Praktični savjeti

"Novac najindustrijaliziranih zemalja je beznačajan kada se Zemlja počne tresti. Svjetski lideri se pretvaraju u djecu kada su suočeni sa snagom prirode, a tehnologija postaje ne više od vlati slame, koja ne može čak niti služiti u izgradnji mostova preko rijeka. Suočavajući se sa snagom prirode, ništa i nitko, ne može ih spasiti, niti mogu biti spašeni...U cilju umirivanja svega i uspostavljanja balansa globalnoj prirodi Zemlje, postoji samo jedan put: PRESTANITE SA SIJEČOM DRVEĆA, NE UZIMAJTE NAFTU ILI MINERALE IZ ZEMLJE, PRESTANITE PRETJERANO TROŠITI. Ne zaboravite da promjena ne dolozi od vlade, već sa svakim ljudskim bićem. Svako ljudsko biće je odgovorno za sve što se može dogoditi na Zemlji. " iskaz poglavice naroda Shuar, Amazona, Ecuador. 

Fotografija: https://en.wikipedia.org/wiki/Shuar

Posadi voćke, Posadi vrt, Pojednostavi svoj život, Jedi voće i povrće, kupuj lokalnu organsku hranu, Recikliraj, Meditiraj u prirodi, Bavi se umjetnošću, Oprosti, Radi ceremonije posvećene Zemlji, Meditiraj Ljubav, Stvaraj Mir, Prouči lokalnu floru i faunu, Šalji iscjeljujuće misli Zemlji u slobodnim trenucima, Postani vegetarijanac, a još bolje vegan, Prekini svako ubijanje nevinih životinja.



Prema Zakonu vremena, ono što se sada dešava je odraz unutarašnjih stanja i polariteta - dualnosti u čovječanstvu. Svaka negativnost prvo započinje u umu. Tamo gdje su naše misli, u tom smjeru se kreće i životna energija. Budimo promjena koju želimo vidjeti - počnimo od sebe. Iscijelimo polaritete u sebi, sukobe na bilo kojem nivou, negativne misli transformirajmo u podržavajuće, izgrađujuće misli i akcije koje su na doprinos planeti Zemlji i cijeloj kreaciji.


Svi ovi događaji koji razaraju planetu su odraz nerazriješene karme koju smo kao čovječanstvo već do sada trebali transformirati. Energija nove galaktičke zrake svojom visokom frekvencijom "izvlači" na površinu sve ono što je potisnuto, sve ono što se treba osvijestiti kako bi moglo biti transformirano. 
Sve izlazi na svjetlo dana... 

Vrijeme je da svatko ponaosob preuzme odgovornost za svoje misli, za svoje djelovanje ili inerciju ... 




Podsjetnik iz prijašnjih Noosferskih pisama za Lunarnu Lunu: 
U procesu smo pomicanja na višu frekvenciju. Stari načini na koje smo naučili više ne funkcioniraju. Energija nove galaktičke zrake nam daje podršku da odpustimo sve otpore, predrasude, da se oslobodimo prosuđivanja, da se ne blokiramo u određenim emocijama zadržavajući ih, već da ih prepoznamo i pustimo da teku kako bismo se oslobodili, pročistili, dali prostora našem unutrašnjem razvoju.


Prema Zakonu vremena, ono što se sada dešava u biosferi je nepostojana faza u njenom prijelazu u Noosferu. Noosfera je zemljina mentalna sfera ili misaoni sloj; to je program vremena na Zemlji. 

Ljudska bića današnjice, kao vrsta u cjelini, još uvijek nisu povezana sa Noosferom. Potrebno je ponovno se povezati sa planetom Zemljom, sa samim sobom, sa izvorom... 



  Sva komunikacija dolazi iz planetarnog uma, uma noosfere (Zemljinog uma). Ono što smo mislili da je naš individualni um zapravo je povezana s visokim umom ili planetarnim umom Majke Zemlje - Gaje. Na taj način Noosfera (um planete Zemlje) predstavlja Božanski Muški princip i Gaja (Srce) predstavlja Božanski Ženski princip. Njih dvoje ne može postojati jedno bez drugoga. 

 Ovisnost o tehnologiji, apsorbiranje (upijanje) u tehnosferu odvaja nas od potpune realizacije Noosfere. Jose Arguelles opisuje tehnosferu kao neophodni umjetni plašt, koji taloži nadolazeću tranziciju biosfera-noosfera. Ova tranzicija vodi od individualiziranog  nesvjesnog kaosa (tehnosfera) do kozmičkog poretka Noosfere.


Jose Arguelles / Valum Votan opisuje prelazak u Noosferu:


"Predviđen je kao evolucijska transformacija biosfere u svom sljedećem stanju ili stanju koje je opisano od strane njegovih glavnih teoretičara Vladimira Vernadskom I Pierre Teilhard de Chardin, noosfera predstavlja zaokret uma i svijesti. U stvari, njegova pojava je početak sljedeće faze planetarne evolucije. Po svojoj prirodi tranzicija biosfera – noosfera može se ostvariti samo sa sudjelovanjem ljudskih bića koja participiraju u događanju. 

„Planetarni um je ogromna ekspresija u jednini,  izraz jedinstvene cjeline  planete kao živog sustava. Iz ljudske perspektive, noosfera predstavlja napredak u univerzalnoj telepatiji. Iz noosferaperspektive, manifestacija noosfere znači apsorpciju funkcioniranja individualiziranih ljudskih jedinica svijesti, kroz jedan planetarni umu kojem su sve kontradikcije riješene u višim harmonijskim percepcijama. "





Totem je Škorpion koji označava proces smrti i ponovnog rađanja; vrijeme velike transmutacije energije ... Totem Škorpiona nas uči da dualnosti živimo kao cjelinu. Daje podršku našem unutrašnjem glasu kako bismo prevazišli – transcendentirali dualnosti i otvorili se radijalnoj svijesti kako bismo se povezali sa visoko vibrirajućim planetarnim umom. 



Podsjetimo se na energiju Lunarne Lune.
Lunarna luna ima pitanje: Koji je moj izazov?
Akcija – stabilizira, moć polarizira, karakteristika izazov. Polarizira izazov, stabilizira. Predstavlja pulsirajuću zraku polariteta. Svojstvo tijela da odredi položaj dijelova, koji ga formiraju. Izazov. Proturječiti. Pozicija jedne stvari i akcije u odnosu na drugu. Ravnoteža. Održavati, neprekidno, trajno. Skelet. Dualistička bit. Muško, žensko. Dualistički princip stvaranja. Dualistička simetrija bića. Odnosi sa najbliskijima: roditelji, braća, sestre, partner / partnerica, djeca, najbliskiji prijatelji.

In Lak'ech!

Nema komentara:

Objavi komentar