ponedjeljak, 24. srpnja 2017.

GODINA ŽUTOG KRISTALNOG SJEMENA (2017./2018.)






26.7. 2017. NOVA GODINA ŽUTOG KRISTALNOG SJEMENA -  SURADNJA, POSVEĆIVANJE I RAZVOJ TELEPATIJE

 Prvi dan Nove mayanske godine počinje 26.7. kada se Sunce i Sirijus zajedno izdižu na horizontu, kada su u konjukciji. U prošlosti, osim Maya i Egipćani su također obilježavali početak godine 26.7. 

 Nalazimo se na samom početku nove evolutivne zrake koja je započela 26.7.2013. godine. Ova nova galaktička zraka evolucije traje 5125 godina. Sada se nalazimo u prvih 20 godina zrake - na samom početku Novog Svijeta kojeg stvaramo. Ovih prvih 20 godina su vrlo intenzivne jer se spuštaju nove frekvencije, nova znanja, nove evolutivne upute. Zbog toga je sve pojačano - jer da bi se manifestiralo novo,prvo se svi stari obrasci i programi trebaju iscijeliti i rastvoriti. Ovih prvih 20 godina su podijeljena na dva ciklusa - prvi ciklus od 7 godina, i drugi dio ciklusa od 13 godina. Nalazimo se u ovom prvom ciklusu od 7 godina razvoja svijesti.  

  NOVA MAYANSKA GODINA ŽUTOG KRISTALNOG SJEMENA
 Ciklus od 7 godina prikazuje otvaranje 7 Svjetlosnih vrata Solarne svjesnosti. Sa ulaskom u frekvenciju Nove godine otvaraju se Svjetlosna Vrata (26.7.). Sa ovom godinom otvaramo peta svjetlosna vrata / portal u ciklusu od 7 godina podizanja solarne svjesnosti (od 2013. – 2020. godine). U ovom ciklusu od 7 godina, kodovi naše DNK su u fazi nove geneze - novog stvaranja postojanja (regenesis), a ovaj proces nadzire 7 Solarnih Anđela.

kliknite za otvaranje dokumenta za preuzimanje:  http://www.lawoftime.org/pdfs/7-Year_Program_2013-2020.pdf

Nova godina Žutog Kristalnog Sjemena je na aktivaciji galatkičkog portala - dakle cijela godina će biti pod utjecajem galaktičkogportala i potenciranih frekvencija. Kroz galaktički portal smo povezani sa dimenzijama i frekvencijama koje struje kroz portal. Imamo veliku podršku za pokretanje novih mogućnosti, evolutivnih programa unutar DNK, razvoj talenata, ekspanziji uma i svjetlosnog tijela. 
 


 Kin godine Žuto Kristalno Sjeme, kin 64, se nalazi u Začaranom Valu Crvenog Nebeskog Šetača, u valu Proročanstva. Ovaj val predstavlja i  povratak Quetzalcoatla / Kukulkana. Također, val Crvenog Nebeskog Šetača kodira frekvenciju Sirijanskog ponovnog rođenja. Kroz sve ove frekvencije vidimo koliko je ova godina usmjerena prema evolutivnim procesima i univerzaliziranju svijesti.



Sa Žutim Kristalnim Sjemenom započinje ciklus od 3 godine stabilizacije nove galaktičke zrake evolucije koja u ovoj godini aktivira razvoj talenata i potencijala. U ovoj godini započinje aktivacija i stabilizacija razvoja telepatije i višedimenzionalnih sposobnosti uma, otvaranje primanju novih informacija, novih znanja. 
 
Kristalni ton - 12. ton u začaranom valu ima pitanje: Kako mogu posvetiti svoje biće svemu što posjeduje život? Akcija Univerzalizira, moć: posvećuje se. Karakteristika: suradnja. Posvećuje se suradnji. Pulsirajući zrak složene stabilnosti. Akcija i rezultat suradnje. Raditi zajedno sa drugima, surađivati. Raditi za više dobro. Ono što radimo učiniti Univerzalnim. Kozmoplitski, ekumenski, svjetski.

Kristalni ton nas također povezuje sa strukturom kristala i svetom geometrijom koja je ukodirana u kristalne strukture. 

Žuto Sjeme predstavlja kreativni potencijal, moć rasta i razvoja. Sjeme sadrži sve informacije za rast i razvoj. Predstavlja naše talente, istinske želje i vizije koji čekaju na realizaciju. Energija Sjemena je usmjerena prema cvjetanju, što predstavlja usmjeravanje našeg bića prema rastu, razvoju i samospoznaji. 
 

 U ovoj godini smo pozvani razvijati talente oslobođeni iluzija starih programa koje su nam nekada pružale sigurnost. Nova energija koja se prenosi na našu planetu aktivira stare navike, uvjetovane programe i neriješenu karmu, kako bismo ih prepoznali, osvijestili i promijenili. Pozvani smo rastvoriti ograničavajuće programe prošlosti, i otvoriti se kreativnom stvaranju, sadnji novih svjetlosnih sjemenki u život. Energija Žutog Sjemena predstavlja ko-kreiranje sa Duhom.
 
 
U godini Kristalnog Sjemena je naglasak na jasnoći uma, suradnji i komunikaciji. Sa kristalnom frekvencijom otvaraju se nove mogućnosti – kako možemo programirati kristal tako možemo u našim umovima promijeniti stare programe novima: harmonijom, razumijevanjem, suosjećanjem. Unutar DNK imamo i kristalnu strukturu, povezani smo sa kristalnom mrežom Zemlje preko koje primamo informacije. Kristalna frekvencija nas povezuje sa srcem planete Zemlje – sa kristalnom jezgrom. Osvijestimo povezanost sa Majkom Zemljom, obratimo pažnju na sinkronicitete, uvide, pronađimo svoj novi tok.


ČITANJE PETE SILE - PROROČANSTVA SUDBINE ZA GODINU 

Žutog Kristalnog Sjemena, kin 64, na aktivaciji galaktičkog portala. Energija analoga, podrške je Plavi Kristalni Orao koji podržava u razvoju i realizaciji Vizija. Duhovni Vodič je Žuti Kristalni Ratnik, povezivanje sa kozmičkom svijesti i novim znanjima. Izazov u ovoj godini je Bijeli Kristalni čarobnjak, osnaživanje sebe, istina, meditacija i prisutnost u trenuktu - a sve sa naglaskom na suradnju kristalnog tona. Skrivena moć, okult je Crvena Lunarna Zemlja, koja u sebi skriva izazov evolutivnih procesa, traženje novih puteva, i izazov u odnosima sa najbližima. Crvena Lunarna Zemlja nas aktivira prema našim novim mogućnostima i iscjeljivanju dualiteta i polariteta.  

 

U Novoj godini razvijamo duhovnu inteligenciju, posvećujemo se suradnji i komunikaciji kroz suosjećanje, ljubav, razumijevanje. Usmjeravamo se na osnaživanje našeg unutrašnjeg bića kroz samoprihvaćanje, integritet i posvećivanju svojoj evoluciji. Kada radimo ono što nas duboko ispunjava i raduje naša energija se prirodno širi. U godini Kristalnog Sjemena pozvani smo izgraditi mostove jedinstva. Naglasak je na manifestiranju talenata i potencijala kroz posvećivanje onome što podržava razvoj cijele kreacije, ono što donosi dobrobit planeti Zemlji. Izazov u ovoj godini je otvoriti se novim spoznajama, surađivati bez prosuđivanja, otvoriti umove primanju informacija bez ograničavajućih starih progama.




U međuljudskim odnosima iscjeljujemo polaritete kroz suradnju, bez prosuđivanja. Usmjeravamo se na komunikaciju kroz suosjećanje, ljubav, razumijevanje. U godini Kristalnog Sjemena pozvani smo izgraditi mostove jedinstva. Posebnu pažnju usmjeravamo na osnaživanje našeg unutrašnjeg bića kroz samoprihvaćanje, integritet i posvećivanju svojoj evoluciji. Kada radimo ono što nas duboko ispunjava i raduje naša energija se prirodno širi.
U ciklusu od 7 godina kin godine je kodiran grlenom čakrom i  radijalnom plazmom ALPHA. Radijalna Plazma ALPHA (oslobađa), aktivira grlenu čakru. Kroz ovu radijalnu plazmu se spuštaju frekvencije znanja i evolutivnih procesa  u ovu 3d stvarnost. Sa Alpha radijalnom plazmom zapčinje telepatski kvantum - podrška za razvoj telepatije. Radijalna plazma Apha ima kvalitetu oslobađanja. (Ona aktivira i oslobađa duplo prošireni električni naboj koji telepatski rezonia sa Južnim Polom) .
  
Za Maye je grlena čakra - Vishuddha vrlo važna jer predstavlja portal, manifestira kroz zvukove i riječi frekvencije iz drugih dimenzija.
Čakra Vishuddha je kanal komunikacije koji vodi u četvrtu dimenziju putem treće dimenzije. ovo višedimenzionalno povezivanje se odnosi i na emocionalno tijelo i na mentalno tijelo. Predstavlja centar umjetničkog izražavanja i inteligentne komunikacije izvedene iz superiornih mentalnih sfera (5. i 6. mentalne sfere). O mentalnim sferama se uči u praksi Sinkronotrona i Sinkrogalaktičke yoge. Povezana je sa inteligencijom, također predstavlja mjesto vijnanje ili božanske analitičke mudrosti.Ona je sjedište zvuka, govora,  riječi.. Vishuddha je povezana sa komunikacijom, verbalnom svijesti, inspiracijaom, mentalnom energijom, neovisnosti, istinom. Povezana je sa pročišćavanjem, pomlađivanjem. 



Iz knjige o Sinkrogalaktičkoj yogi: "Čakra Vishuddha je povezana sa Nada Jogom ili granom Kundalini joge koja ima vezu sa vibracijom zvuka (Vishuddha i Muladhara se smatraju bazičnim centrima vibracije). Čakra Muladhara odgovara kozmičkom korijenu vibracije, dok je čakra Vishuddha receptor superiornih harmonija glazbe sfera....

Ova čakra je prijemna stanica za usklađivanje sa sentimentima i mislima osoba, kako onih blizu tako i onih koje su daleko.

Ovo je supermentalni centar primanja valova-misli i transmisija koje mogu usmjeriti poruke u odgovarajuću čakru. Ovisno o razvijenosti čakre počinjemo usmeravati energije tijela od nižih ka višim čakrama rekonektirajući naš izraz kao viši rezonantni kanal kozmosa."

  Pozitivni aspekti grlene čakre je manifestiranje skladne samosvijesti, razni interesi, sposobnost učenja i koncentracije,moć razlučivanja, sigurnost u izražavanju kroz glas. Aspekti koji predstavljaju izazov su netolerantnost, bijeg od stvarnosti, prenaglašen intelekt, težnja ka moći, kompleksi, zbunjenost, strah od izolacije, nedostatak mogućnosti izražavanja, strah od izražavanja vlastitog mišljenja. U ovoj godini, ove negativne apsekte je važno rastvoriti na planetarnom nivou, kako bismo mogli razvijati i živjeti harmoniju, jedinstvo i univerzalnu svijest. 

 U Galaktičkom drvetu Života i Znanja Hunab ku 21, Žuto Sjeme kodira galaktički arhetip NEVIN. Prenosi poruku jasnoće, izvorne budnosti i pristnosti. Sjaji blistavim sjajem. Donosi nove SJEMENKE znanja i mudrosti Zemlje. Simbolizira cvjetanje izvorne budnosti koja vodi prema samorealizaciji. Predstavlja čistu svjesnost, nosi plodove Duha. Donosi novo i rast novog. Povezujemo se sa ovim arhetipom kroz osnaživanje unutrašneg bića, povezivanje s svojom esencijom, kroz prevazilaženje izazova i usmjeravanju prema svemu što je dobro, izrgrađujuće, prema onome što nas povezuje sa višom svijesti.  Da bismo se razvili prema onome što je svrha ljudskog bića i da bi opstali kao vrsta na planeti, potrebno je početi živjeti novu svjesnost. Vratiti se praćenju prirodnih ciklusa, sinkronizirati se sa novom evolutivnom zrakom. Za razvijanje svijesti potrebno je nastaviti rastakati slojeve starih identiteta, programa, navika i sustava vjerovanja.

Posadimo nove sjemenke harmonije, jedinstva i suosjećanja!


Osim osobnog razvoja i realiziranja talenata, energija godine Kristalnog Sjemena usmjerava na posvećivanju djelovanja onome što podržava razvoj cijele kreacije, ono što donosi dobrobit planeti Zemlji.

U ovoj godini smo osvijestiti duboku povezanost sa cijelim postojanjem na planeti Zemlji i u Univerzumu. Dio smo velikog tkanja Života, velike Misterije postojanja.
 

Živjeti Jedinstvo je kvaliteta svijesti. U ovoj godini Kristalnog Sjemena razvijamo duhovnu inteligenciju.  U ovoj godini smo pozvani iscijeliti polaritete, kako bismo manifestirali izvornu matricu Harmonije i Univerzalne ljubavi. Izvorna matrica je predstavljena vizijom povratka naroda OMA, manifestacije visoke svijesti Jedinstva. 


Narod OMA se vraća preko mosta Vremena - poruka je sinkronizacija sa prirodnom frekvencijom Vremena kojom pulsira cijeli Univerzum. Prirodna frekvencija Vremena je frekvencija evolucija. 

Vizija povrtka naroda OMA u sebi nosi novo Svjetlo. O predstavlja ono što se otvara, pokreće cikluse i vodi prema cjelini. M je ono što dovršava cikluse, integrira ih u cjelinu. A je svjetlosno oslobađanje u univerzalnost. 


Prema mayanskom kalendaru na početku smo 6. svijeta - svijeta koji se rađa. Kakav će biti ovisi o nama, o našem djelovanju i razvoju svijesti. Ova godina je kodirana galaktičkim arhetipom Nevinog. 
Prizovimo nevinost svojih srca i manifestirajmo novo svjetlo kristalnog sjaja u ovoj Novoj godini!
 In Lak'ech!

Tekst napisala: 
Vesna Šantak, 
Bijelo Galaktičko Ogledalo




 



Nema komentara:

Objavi komentar