petak, 5. svibnja 2017.

SPEKTRALNA LUNA ZMIJE U GODINI PLAVE SPEKTRALNE OLUJE


Dobrodošli u Spektralnu lunu oslobađanja! Ovo je jedanaesta luna u Začaranom valu planetarnog služenja. 

Spektralna luna nas poziva da rastvorimo i preobrazimo niže sile i emocije u viša stanja postojanja i akcije. 

Spektralna Zmija oslobođenja poziva nas da odbacimo sve ono što nam više ne služi i podsjeća nas da je jedini IZLAZ usmjeravanje prema UNUTRA – povezivanje sa svojim unutrašnjim bićem i višom svijesti.


Spektralna luna započinje aktivacijom galaktičkog portala kin 239 Plava intonirana Oluja, Dali 1 (2.5.2017.). Cijeli luna / mjesec je pod utjecajem portala, visokih frekvencija koje nas podržavaju u transformaciji starih programa i oslobođenju kroz manifestiranje potencijala i talenata. 


Totem za ovaj mjesec je Zmija, predstavlja mudrost Zemlje i transformaciju. Zmija je  simbol prosperiteta, dobrog raspoloženja, pročišćenja i zdravlja, oštroumnosti, integrira um, duh i tijelo. Zmija je povezana sa instinktima i inteligencijom tijela.  Ona odbacuje staru kožu – otpušta prošlost. U ovoj luni (mjesecu) pozvani smo ostaviti prošlosti iza sebe kako bismo mogli započeti nove cikluse i otvorili  nove mogućnosti.

 Za Maye je Zmija vrlo važan i moćan totem – predstavlja životnu snagu, inicijaciju znanjem, samopsoznajom, predstavlja transformaciju i buđenje kundalinija: „Luk umen tun ben can“, "Oni koje je apsorbirala Zmija Svetog znanja." Kada je svih sedam čakri potpuno aktivirano, budi se kundalini, doživljava se prosvijetljeno stanje. Tada su muški i ženski princip integrirani, postaju jedno, a naše biće integrirano i cjelovito. Energija Zmije predstavlja bazu naših motivacija, instinkta, želja, i našeg unutarnjeg kretanja prema potpunosti.

 
Zmija je 13. znak zodijaka, Opiuchus – Zmijonosac, je 13. zviježđe u zodijaku koje se nalazi sjeverozapadno od središta Mliječne staze,  180 stupnjeva nasuprot Orionove konstelacije (Osirus). Totem ove lune je Zmija. Trinaesti znak zodijaka, Zmijonosac (Ophiuchus)  - "Nosač Zmije" je pozicioniran sjeverozapadno od centra Mliječnog puta suprotno od Oriona. Zmijonosac se poistovećuje sa Asklepijem (Asclepius) drevnim doktorom i moćnim iscjeliteljem koji je poznat po tome što je vraćao mrtve u život. Zmijonosac je 13 znak zodijaka koji nedostaje u praćenju prirodnih ciklusa. Podsjetimo se da se Mjesec / Luna 13 puta okrene oko planete Zemlje u ciklusima od 28 dana, dok gregorijanski kalendar ima 12 mjeseci što je netočno.  Skriveni broj 13 je ključ transcendiranja Vremena i oslobađanja potisnute ženske frekvencije ( ženskog principa).


 Kad su drevni Babilonci osmišljavali kalendar, odlučili su vrijeme prikazati pomoću kruga od 360 stupnjeva, koji su podijelili na 12 jedinica po 30 stupnjeva. Na taj način, dogovorom su osmislili kalendar od 12 mjeseci, a 13 mjesec i konsetalciju zodijaka su izostavili. Njihov kalendar je imao 12 mjeseci po 30 dana ( + 5 dana da se kompletira jedna godina od 365 dadna) i 12 znakova zodijaka. Na taj način su uspostavili praćenje umjetne frekvencije vremena i kalendar koji nije u skladu sa ciklusima prirode.

Grci su uklonili 13. znak zodijaka jer je za njih predstavljao uskrsnuće bogova.
 U drevnim tradicijama nositelji znanja bili su poznati kao Inicirani Zmijom, ili oni koji nose Mudrost Zmije.  Imali su ključeve znanja iz prethodnih svjetskih sistema. Prema učenjima Maya, Zmija predstavlja Maldek, uništeni planet u našem solarnom sistemu. Uništena planeta Maldek je sada Asteroidni pojas.

Zmija je predstavljala "drevno znanje" druidima, koji su također imali kalendar od 13 mjeseci, 28 dana  + jedan dan kao i Maye.  Za Maye je broj 13 jedan od ključnih brojeva stvaranja Univerzuma i transcendencije, širenja svijesti, evolucije svijesti. Mayanski grad Palenque (Meksiko) je poznat kao Nah Chan: Kuća Zmije. 

U hramu 13 nalazi se grob Crvene Kraljice koja arhtipski predstavlja ženski princip .Quetzalcoatl glavno božanstvo Mezoamerike prikazan je kao pernata zmija. Maye su pernatu zmiju nazivale Kululk'an. Za Maye je Kukulk'an / Quetzalcoatl arhetipski obrazac Glasnika, onaj koji donosi novu energiju evolucije svijesti: donosi velike forme umjetnosti, kulture, društvene običaje, povijest, znanja i mnoge galaktičke informacije.


Pernata Zmija Quetzalcoatl / Kukulk'kan spaja Nebo i Zemlju. Povezan je sa Venerom i sa Vjetrom – daje Život svojim dahom, prenosi duh. Pernata Zmija, Quetzalcoatl, Gospodar Svitanja, je personifikacija tzv. Nebeskog učenja koje obuhvaća sva dosadašnja duhovna učenja kao i ona koja će tek doći, a predstavljaju jedinstveni duhovni tok na Zemlji. Svim učenjima je bio cilj dostizanja višeg nivoa duhovnosti i spoznaje univerzalnog jedinstva. Također Quetzalcoatl predstavlja univerzalni pojam probuđene svjesnosti Duge koja karakterizira naš svjetlosni ulazak u noosferu i povratak svetih moći. Prema Nauatl tradiciji u MeksikuQuetzalcoatl, je višestruki Avatar, prvi čovjek koji je dostigao svoju božansku prirodu.
 On je Božanski dah koji daje Život cijeloj kreaciji, esencija solarne energije. Quetzalcoatl je Votanova inkarnacija. Votan je vremenski putnik, struja energije, misli, informacija i inteligencija koja se seli iz jednog svjetskog sustava u drugi. Votan je mudrost ljudi i univerzalni arhetip koji simbolizira vrhovnu solarnu svijesti. Quetzalcoatl je božanstvo povijesnih Maya, naroda iz Teotihuacana, Azteka, Tolteka, Zapoteka, K'iche, Pipila, Olmeka, Mixteka itd. Prema mitovima, Quetzalcoatl je također i mitski heroj od kojeg potječu gotovo svi srednjoamerički narodi. 


U tim mitovima on je često opisivan kao božanski vođa Tolteka iz Tollana. Ime Quetzalcoatl doslovno znači "quetzal zmija". Na jeziku Nahuatl riječ quetzalli znači "dugo zeleno pero", ali kasnije se odnosio i na pticu od koje potječe to perje: blistavog quetzala. Značenja kod raznih naroda - drugim srednjoameričkim jezicima je jednako. Civilizacija povijesnih Maya s Yucatana su Quetzalcoatla nazivale Kukulk'an; K'iche-Maya iz Gvatemale kao Guk'umatz, a oba imena u prijevodu imaju značenje "pernata zmija". Maye su u Quetzalcoatl / Kululkanu vidjeli biće kroz koje se javljaju bogovi.

Quetzalcoatl također ima i brata blizanca Xolotla ( kod Azteka prikazan kao Zmija sa dvije glave – na svakom kraju tijela jedna glava). Rođenje njega i njegovog blizanca Xolotla bilo je neuobičajeno; bilo je to djevičansko rođenje božice Coatlicue. S druge strane, Quetzalcoatl je bio sin Xochiquetzale i Mixcoatla. 


Quetzalcoatl je izumitelj knjiga i kalendara, davatelj kukuruza ljudima, a ponekad simbol smrti i Uskrsnuća. Quetzalcoatl je Votanova inkarnacija. Valum Votan znači međudimenzionalni portal, univerzalni arhetip koji simbolizira vrhovnu solarnu svijesti, struja energije i informacija.

Zmija je također bila od ključnog značaja za Inke, Egipćane i Maje, koji  zajedno s Polinežanima prate kalendar 13 mjeseci / 28 dana. Indijanci Lakota također prate 13 mjeseci / 28 dana na temelju "keya" ili kornjače, budući da kornjača ima 13 velikih pločica i 28 malih pločica  na leđima.

U kozmologiji pulsara začaranog vala, jedanaesta pozicija odgovara 11toj dvorani – oslobađanje pulsara druge dimenzije, pulsar čula i emocija. Ovaj pulsar je počeo u trećoj luni, Električnoj luni služenja – povezuje tonove 3-7-11. Na ovoj 11. poziciji mi rastvaramo i oslobađamo sve misli i nivoe svjesnosti koji ometaju naše više fino uslađivanje sa kozmosom. Mi smo svi moćan mikrokozmos kozmičke cjelovitosti koji se prostire od Ljudskog bića do Planete, Solarnog sistema, Galaksije, Kozmosa i Univerzuma. 

SINKRONICITETI ZVJEZDANIH PUTNIKA
Spektralna luna započinje aktivacijom galaktičkog portala kin 239 Plava intonirana Oluja, Dali 1 (2.5.2017.). 

Gamma 3, kin 241 Crveni Rezonantni Zmaj aktivacija galaktičkog portala - portal inspiracije bića (4.5.2017.). 
Silio 7 – kin 245 Crvena Spektralna Zmija (8.5.2017.) Danas je poseban dan Magične kornjače, dan SPEKTRALNE ZMIJE u Spektralnoj luni Zmije! Ton kina dana je Spektralni ton, Totem Lune je Zmija, a pečat kina dana je također Zmija! Crvena Spektralna Zmija je polarni kin, sa tonom 11. prenosi moć Crvenog Galaktičkog Spektra. Crveni galaktički spektar je doba / sezona životne snage i transformacije.

Seli 9 – kin 247 Plava Kozmička Ruka, ( 10.5.2017.) – Puna Luna / Mjesec

Gamma 10 - kin 248 Žuta Magnetna Zvijezda (11.5. 2017.) Počinje 13-dnevni Začarani val Žute Zvijezde, Val elegancije, četvrti, završni val sazrijevanja u ciklusu od 52 dana Zelenog Centralnog Zamka začaranosti, sud Sinkronizacije: Pleme Zvijezde dozrijeva čarolije kroz moć elegancije, istina o prisjećanu na galaktičku Veneru. Ovaj Začarani val - ciklus od 13 dana, i također završetak ovog ciklusa Tzolkina ciklusa od 260 dana - će završiti na kin Žuto Kozmičko Sunce, na dan galaktičkog  portala koji transcendentira Život.( 23.5.2017).

Alpha 12 - kin 250 Bijeli Električni Pas, polarni kin (13. 5.2017.) započinje ciklus od 65 dana Bijelog galaktičkog spektra, Sezona / doba  bezuvjetne ljubavi, odanosti, hrabrosti, integriteta (kodirano psom). Bijeli galaktički spektar rafinira energiju, podržava u meditaciji i posvećivanju duhovnoj praksi, primanju i davanju ljubavi bez straha. Ovaj ciklus završava na kin 54 Bijeli Lunarni Vjetar, 16. 7. 2017. u Kozmičkoj luni, 20 dan u luni. Ako napišemo ovaj datum na mayanski način dobijemo kod prirodne frekvencije vremena 13:20.  

Ukratko o polarnom kinu: Polarni  kinovi  prikazuju Spektralna kruženja u ciklusima od 65 dana, svaki ciklus ima svoju boju (spektralna kruženja su kodirana polarnim kinovima).  Polarni kinovi su pečati iz polarne familije Zmija, Pas, Orao i Sunce - jedino sa tonovima 3, 10, 4, 11.  Kroz Spektralnost se oslobađamo i u svom oslobođenju transcendentiramo na viši novo. Galaktički spektar osim galaktičkih frekvencija prikazuje  također i godišnja doba. Svako doba rekapitulira moć transfomracije osnovnih elemenata ( isto kao i KLANOVI). Također,svaki spektar od 65 kinova sadrži trinaest kromatika.

Alpha 19 – kin 257, Crvena Planetarna Zemlja, (20.5. 2017.) ulazak u zadnju harmoniju u Tzolkinu. Zadnja Harmonija u Tzolkinu se naziva  „Kozmička Matrica“. S kinom 257 Crvena Planetarna Zemlja  počinje 4-dnevni harmonijski ciklus  poznat kao "Kozmička Matrica", Harmonija: Samo-regulirajuća Univerzalna Vatra prisutnosti. To uključuje i harmonijske Kinove 257, 258, 259 i Kin 260. 

Ta četiri kina su Glavnih ključevi MOAP, "Majka svih programa" – harmonijska  registracija od 260-Kin Tzolkina i 64-kodona DNA u AC i CA Planetarnog Manitoua. Sa ovom Harmonijom Samo-regulirajućom Univerzalnom Vatrom Prisutnosti završavamo ciklus Tzolikina – sa kinom 260 Žutim Kozmičkim Suncem. Također i završava Začarani val Žute Zvijezde ciklus od 13 dana. Prema Zakonu Vremena  postoje dva osnovna kola svjesnosti koja služe kao matrice kozmičke memorije: Kola Aboridžinskog kontinuiteta (AC Aboriginal Continuity) i Kozmičke svjesnosti (CA Cosmic Awereness). AC predstavlja intuitivno znanje, urođeno znanje, a CA je naučeno, stečeno znanje, koje se konačno širi u stanje čiste kozmičke svijesti. 

Ova dva primarna kola drže dvije strane galaktičkog polja inteligencije na mjestu, također poznatog kao PLANETARNI MANITU. Kada su obje strane aktivne simultano, to se holonski registrira kao „NOOSFERA“. Na praktičnom nivou AC se može razumijeti kao božanski plan smješten u srce svakog bića. 

Mi povezujemo ovo kolo Aboridžinskog kontinuiteta (AC) s Kozmičkom svjesnošću (CA) putem meditacije i praćenjem mayanskog kalendara, koja dovodi našu misiju na svjetlo dana i dovodi nas do UR: Univerzalnog sjećanja koje ujedinjuje AC i CA.

Izvor: "Galaktički priručnik"

http://www.lawoftime.org/pdfs/Galactic-Handbook-and-Synchronized-Meditations-print.pdf?dl=1
Galactic Research Institute
www.lawoftime.org


Dali 22 - kin 260 Žuto Kozmičko Sunce završava  ovaj ciklus od 260 dana Tzolkina, na dan galaktičkog  portala koji transcendentira Život.( 23.5.2017).  Završilo je još jedno spiralno putovanje kroz vrijeme!  NA KIN ŽUTOG KOZMIČKOG SUNCA ZAVRŠAVA NEKOLIKO CIKLUSA KOJE PRATIMO KROZ TZOLKIN I 13 LUNA 28 DANA: Začarani val Žute Zvijezde- ciklus od 13 dana, Centralni Zeleni Zamak - ciklus od 52 dana  i također završetak ovog ciklusa Tzolkina ciklusa od 260 dana Zahvalimo se na svemu što smo spoznali, naučili u prošlih 260 dana. Oprostimo sebi i drugima, iscijelimo povrede i gubitke kroz otpuštanje, prihvaćanje i ljubav.Seli 23 - kin 1 Crveni magnetni Zmaj Novi ciklus Tzolkina započinje (24.5.2017.), na dan aktivacije galaktičkog portala koji aktivira unutrašnje biće, privlači stvaranje, znanje, i sve ono što je potrebno za novi ciklus od 260 dana. Na početku novog ciklusa od 260 dana usmjerimo pažnju na ono što želimo transformirati, manifestirati. U svoje namjere unesite i odluke koje doprinose dobrobiti planete  Zemlje i svih živih bića. Kreirajmo nove izbore, nove mogućnosti  za sljedećih 260 dana! 

Sa kinom 1 Crvenim Magnetnim Zmajem, , DAN GALAKTIČKOG PORTALA,  započinje novi ciklus od 260 dana. Također započinje 52-dnevni Crveni istočni Zamak Okretanja, sud rođenja i ciklus od 13-dana Začaranog Vala Crvenog Zmaja – Val Rođenja. Pleme  Crvenog Zmaja inicira okretanje kroz moć rođenja. Prisjećanje na Istinu galaktičkog Neptuna ...Crveni Zmaj Hrani Rađanje. Crveni Zmaj predstavlja energiju Kozmičke Majke – Pramajku - predstavlja korijen, izvor Života, njegovanje i potporu primarnog bića. Crveni Zmaj je receptivan, zaštitinik, početak, sjećanje. Povezan je sa stvaranjem, kreativnom energijom, ženskom energijom, sexualni simbol. On inicira. Zmaj je početak, princip stvaranja i održavanja stvorenog. 

U Začaranom Valu Zmaja je vrijeme za naše nove projekte, nove početke, za promjene - za našu osobnu transformaciju. 

Na početku novog ciklusa Tzolkina, ciklusa od 260 dana usmjerimo pažnju na sve ono što želimo transformirati, što želimo ostaviti iza sebe, pitajmo se koje su naše namjere, što želimo za sebe, za svoje bližnje, za planetu Zemlju i cijelu kreaciju, za sva živa bića. Svi smo dio velikog Tkanja Života. Zahvalimo se na svemu što smo spoznali, naučili, doživjeli u prošlih 260 dana.
Sa zahvalnošću, ljubavi, mirom i harmonijom u srcu započnimo novi ciklus Tzolkina, novi ciklus od 260 dana. 

Gama 24 - Kin 2, Bijeli Lunarni Vjetar (25. 5.) Mlada Luna /  Mjesec.
Silio 28 - Kin 6, Bijeli Ritmički Spojitelj Svjetova  (29. 5.) Potpuna meditacija Dugin most za univerzalni mir - sa atomima vremena.
https://lawoftime.org/rainbow-bridge/rainbow-bridge-meditation-full.html
Specijalna zahvalnost Marjonu, Planetarnoj Zmiji za kodove ove lune.
PAN Nizozemska http://www.pan-holland.nl/

Prateći brojanje 1 luna = 1 kin, koje je počelo u Magnetnoj luni u godini Žutog intoniranog Sjemena (1997), ovoj luni odgovara kin 258, Bijelo spektralno Ogledalo

Rastvaram u cilju odražavanja
Oslobađajući red.
Stavljam pečat na matricu beskraja. Sa spektralnim tonom oslobađanja
Vodi me moja osobna udvostručena moć.
  
Na ovoj adresi, na galacticSpacebook.com, možete pronaći sve one čiji je galaktički potpis Bijelo spektralno Ogledalo: 
http://galacticspacebook.com/profiles/members/search?name=&country=&location=&q5=Kin+258%3A+White+Spectral+Mirror&q6=

Za  ovu  lunu,  orakl čitamo preko kina 258 Bijelo Spektralno Ogledalo:

Kin  258, Bijelo Spektralno Ogledalo (SP Neptun): ima za podršku
kin 141, Crveni Spektralni Zmaj (GK Neptun); vodič mu je kin
258, Bijelo Spektralno Ogledalo (SP Neptun); izaziva ga kin 128
Žuta Spektralna Zvijezda (GK Venera); prima skrivenu/neočekivanu snagu od kina 3, Plava električna N(GK Saturn).

 U ovoj luni, četvorodimenzionalni planetarni uticaji su Saturn, Neptun i Venera. Na ploči Telektonona  http://www.lawoftime.org/pdfs/HYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/Telektonon.pdf"Telektonon.HYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/Telektonon.pdf"pHYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/Telektonon.pdf"df, HYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/Telektonon.pdf"HYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/Telektonon.pdf"HYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/Telektonon.pdf"orbite Venere i Neptuna zajedno drže 2.kolo: kolo instinktivne pridružene memorije; a orbita  Saturna je u 4. kolu: kolo eksternalizirane inteligencije.
Kolo instinktivne pridružene memorije  (2. kolo)

GK (galaktičko karmički udah) kozmička memorija/pristupni kodovi akaše/moć potpunog opoziva (Neptun/Crveni Zmaj; instinktivne + urođene estetske strukture i vještine (Venera/Žuta Zvijezda).

SP (solarno proročanski izdah) vrhovne moći kozmičkog samadija (Neptun/Bijelo Ogledalo); instinktivne moći urođenog kozmičkog magnetizma (Venera/Plavi Majmun).

Kolo eksternalizirane inteligencije (4. kolo):-

GK eksternaliziranje potencijala spiritualnog izobilja (Saturn/Plava Noć); eksternaliziranje instinktivnih programa poretka i dominacije (Mars/Bijeli Spojitelj svijetova) [*potreban popravak - iscjeljivanje].

SP eksternaliziranje perceptualnih struktura inteligencije (Saturn/Žuti  Ratnik);  eksternaliziranje urođenih  proročanskih struktura koje se zasnivaju na percepciji (Mars/Crveni Nebeski šetač) [*potrebno obrađivati, njegovati].

*Obratite pažnju: poremećena kola predstavljaju fokalizaciju karmičkih ruševina svih izgubljenih svjetova koji su sadržani u orbitama Maldeka (pojas asteroida) i Marsa. Popravak, iscjeljivanje ovih kola je glavna svrha kodova Zakona vremena i Kalendara / Sinkronara 13 luna. Popravak/aktivacija ovih kola predstavlja postignuće Sunca u njegovoj sljedećoj fazi evolucije i ulaz u kozmičku civilizaciju.

Obratite pažnju na četiri 
solarna pečata koji drže ova kola:

Crvena Zmija – seks/životna snaga [poremećeno, potrebno popravljanje / iscjeljivanje] 

Bijeli Spojitelj svjetova – smrt [poremećeno, potrebno popravljanje / iscjeljivanje]

Crveni Nebeski Šetač proročanstvo/prostor [poremeno, potrebno kultiviranje / obrađivanje, njegovanje]

Bijeli Čarobnjak – bezvremenost [poremećeno, potrebno aktivirati]


Nauči više  čitajući                           Sjećanje Arkturusa iz     Arkturove  sonde      
                   
 


Također pogledajte 13:20 Planetarnu geomanciju
http://www.lawoftime.oHYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/1320PlanetaryGeomancy.pdf"rHYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/1320PlanetaryGeomancy.pdf"gHYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/1320PlanetaryGeomancy.pdf"/pdfs/1320PlanetaryGHYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/1320PlanetaryGeomancy.pdf"eHYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/1320PlanetaryGeomancy.pdf"oHYPERLINK "http://www.lawoftime.org/pdfs/1320PlanetaryGeomancy.pdf"mancy.pdf


Također pogledajte  
Pristup vašem višedimenzionalnom sopstvu

https://lawoftime.org/product/accessing-your-multidimensional-self-a-key-to-cosmic-history/


Heptade Putevi Kodovi za Spektralnu lunu 
U 52-tjednom putovanju kroz 52 heptade staze Hunab Ku 21 Galaktičkog Drveta Života i Znanja, 
ova Luna je opisana  kao "Postizanje elektro-eterične forme". Ova luna  zatvara završne vanjske spektralne krugove ili staze na obodu Hunab Ku 21. Galaktičko Drvo Života i Znanja. 


Sljedeće staze heptade aktiviraju se za Spektralnu lunu:
Tjedan 1 - Inicira
Heptada 41: Vizija Spektralizira Seks
(Dali 1 - Silio 7 / svibanj 2-8)

Tjedan 2 - Pročišćava
Heptada 42: Smrt Spektralizira Umjetnost
(Dali 8 - Silio 14 / 9-15 svibnja)

Tjedan 3 - Transformira
Heptada 43: Pročišćavanje Spektralizira Magiju
(Dali 15 - Silio 21 / svibanj 16-22)

Tjedan 4 - Dozrijeva
Heptada 44 Mudrost Spektralizira Bezvremenost
(Dali 22 - Silio 28 / 23-29 svibnja)

U Galaktičkoj Superstrukturi ili / Hunab Ku 21, četiri heptade Spektralne lune, gledajući u cjelini - su mjesto u vremenu gdje je ostvaren "elektro-eterično obrazac". Obratite pažnju da ti putevi za četiri heptade odgovaraju četiri stazama duge oko vanjskih rubova ( vidi sliku gore).

IZVOR: https://lawoftime.org/news/noos-letter/


Nema komentara:

Objavi komentar