srijeda, 27. srpnja 2016.

DAN IZVAN VREMENA 25.7.2016. NA DAN GALAKTIČKOG PORTALA - KIN BIJELO PLANETARNO OGLEDALO






DANA IZVAN VREMENA - slavljenje Mira putem kulture, dan Univerzalno opraštanja. Dan izvan Vremena se obilježava diljem svijeta na 25.7. u organizaciji Planetarnih Mreža Umjetnosti. Također, u čast Masara Emota, ovaj dan je proglašen i Danom blagoslova Vode.
Dan izvan vremena ili Zeleni dan (25. srpnja po Gregorijanskom kalendaru) ponovno se slavi od 1992. godine. Dan izvan Vremena sinkronara / kalendara 13 luna 28 dana, ne pripada niti jednoj luni (mjesecu) u godini, niti staroj niti novoj mayanskoj godini. Na ovaj dan slavimo „Vrijeme je Umjetnost“, Vrijeme kao frekvenciju stvaranja i evolucije. 
  
Zastava Mira i Hunab Ku
 
Na Dan izvan Vremena slavimo mir putem kulture i umjetnosti, Univerzalno opraštanje, slavimo prijateljstvo, suradnju, dan kada slavimo Ljubav, Mir, Slobodu i Jedinstvo za sva bića na planeti, za sve što posjeduje život. 

 

Sa ovim danom u ovoj godini završavamo solarni prsten godine BIJELOG PLANETARNOG ČAROBNJAKA- ciklus od 365 dana. Opraštamo se od godine BIJELOG PLANETARNOG ČAROBNJAKA, i dočekujemo novu godinu PLAVE SPEKTRALNE OLUJE.



 Na ovaj sveti dan slavimo našu istinsku prirodu i povezanost sa cijelom kreacijom, kada odašiljemo Ljubav i zahvalnost Majci Zemlji. Dan izvan Vremena je dan kreativnog ujedinjenja u miru i harmoniji planetarne obitelji.
Na nama je da kao velika planetarna obitelj, surađujući stvaramo svijet koji bismo željeli vidjeti, svijet u kojem bismo voljeli živjeti!
Dan izvan Vremena je postao državni praznik u Brazilu.

DAN IZVAN VREMENA - 25.7.2016. KIN BIJELO PLANETARNO OGLEDALO
- DAN GALAKTIČKOG PORTALA -
Ovogodišnji Dan izvan Vremena je kin Bijelo Planetarno Ogledalo,DAN GALAKTIČKOG PORTALA,  kin koji kodira dan otvaranja grobnice Pacal Votana ( 15. lipnja 1952).


Na dan galaktičkog portala sve su energije pojačane, što znači da je također sve unutar nas pojačano. Također, portal je poput vrata koji spaja dimenzije - vrata su otvorena u oba smjera - KROZ GALAKTIČKI PORTAL SE POVEZUJEMO SA 13 DIMENZIJA.Na dana galaktičke aktivacije PORTALA imamo mogućnost kroz potencirane energije povezati se sa galaktičkim kodom Svjetlosti i planetom Zemljom, otpustiti sve što nas blokira, otvoriti se prema novom i prema evoluciji DNK. Otvaramo se mogućnost za svoju osobnu evolucju,također povezujemo se sa telepatskim valom ljubavi, mira i podizanja svijesti na planetarnom nivou. 



Na Dan izvan Vremena se opraštamo od stare godine, radimo rekapitulaciju svega što smo prošli u Začaranom Valu Planetarnog služenja (365 dana). Zahvalimo se na svemu što smo spoznali, transformirali, realizirali. Oprostimo sebi, oprostimo drugima.Usmjerimo se na ono što želimo u Novoj godini.Također razmislimo što bismo željeli realizirati za opće dobro, za planetu Zemlju. Budimo promjena kolu želimo vidjeti!


 
 Na Dan izvan Vremena meditiramo Most duge – povezujemo se u veliki telepatski val Ljubavi, Mira, Harmonije.





In Lake'ch!

Nema komentara:

Objavi komentar