utorak, 5. travnja 2016.

PLANETARNA LUNA PSA U GODINI BIJELOG PLANETARNOG ČAROBNJAKA





Dobro došli u PLANETARNU LUNA PSA, LUNA MANIFESTACIJE!

Planetarna luna je 10. luna u Začaranom valu Planetarnog služenja. 

U ovoj luni imamo svih 10 portala za redom ALPHA RUN. U ovoj luni završava Začarani Val Crvene Zmije. U ovoj Planetarnoj luni imamo Začarani val Bijelog Ogledala sa kojim ulazimo u centar TZOLKINA – Mistični stupac. U ovoj Planetarnoj Luni ulazimo u Mističnu Harmoniju. Također u ovoj luni započinje Začarani Val Plavog Majmuna.
 
 
Ova planetarna luna započinje sa kinom 106 Bijelim Lunarnim Spojiteljem, Dali 1 - Kin 106, Bijelil Lunarni Spojitelj Svjetova (4. travnja) dan 598 od 812 do solarne svjesnosti.  Lunarni Spojitelj Svjetova je također i jasni znak na poklopcu sarkofaga Pakal Votana. U Telektononu je Lunarni Spojitelj predstavlja Mali Ključ koji otvara misteriju Proročanstva Pakal Votana. 







 

Sa kinom 106 Bijelim Lunarnim Spojiteljem Svjetova smo ušli u 10 GALAKTIČKIH PORTALA U NIZU KOJI SE NAZIVAJU ALPHA RUN.

Kroz frekvenciju galaktičkih portala pomažemo aktivirati naš DNK, i razviti naš puni potencijal povezujući makro i mikro kozmos. "Portal" znači ulaz u druge dimenzije – portal je poput vrata, spajaju dimenzije, a informacije struje u oba smjera. Tijekom kinova galaktičke aktivacije portala naš planet prima povišene frekvencije i naša receptivnost i svijest su pojačane. Ako smo povezani sa životom na razini duše, dani galaktičkih portala predstavljaju velike mogućnosti svjesnog buđenja, samospoznaje i dobivanje boljeg razumijevanja kozmičkih energija. 
U Tzolkinu ima 52 galaktička portla! Kroz ove dane galaktičke aktivacije, aktiviraju se i dijelovi DNK koji su postrebni u novim procesima evolucije - posvetite ove dane meditaciji, otpuštanju i vizualizaciji željenog. Razmislite što je to što želite otpustiti - prevazići, da bi ste se mogli pokrenuti vaše nove mogućnosti rasta i razvoja!
 
Bijeli Lunarni Spojitelj Svjetova se nalazi u Začaranom Valu Zmije. Na dan Silio 28 - Kin 105, Crvene Magnetna zmija (3. travnja) dan 597 od 812 do solarne svijesti. Započeo je ciklus  52 dana Plavog Zapadnog Zamka Plamtenja, Sud magije. Također POČEO je  ciklus 13 dana Začaranog vala Crvene Zmije, Začarani val životne sile, prvi / val pokretanja i inicijacije od 52 dana Plavog Zapadnog Zamka Plamtenja, Sud Magiije: Pleme Zmije inicira Plamtenje kroz moć životne sile. Zapamćena Istina o galaktičkom Maldeku... 




O ZAČARANOM PLAVOM ZAMKU:
“ … moćni Vremenski brod Zemlja bio je spreman primiti Zapadni Plavi Zamak Plamtenja. Snadbjeven moćima dva prva Zamka, Zamka Rođenja i Zamka Smrti, Magijski Zamak Moći bio je spreman za Vremenski brod Zemlju.“

Maldek je ime za uništeni planet koji je sada asteroidni pojas ... https://www.youtube.com/watch?v=tDIyHX_iif4


CRVENA ZMIJA Preživljava Životnom Snagom. Crvena Zmija je simbol kundalinija, ingtegracije Ide i Pingale, Shive i Shakti – muške i ženske energije u nama. Simbol sexualnosti. Crvena Zmija je stvaraoc moći, jake volje, strastven, preživljava i najteže životne uvjete. Povezana sa instiktnima i sa inteligencijom tijela. Ne da se podčiniti. Simbol prosperiteta, dobrog raspoloženja i zdravlja, oštroumnosti. Ona ozdravljuje, pročišćava, integrira um, duh i tijelo. Energija Crvene Zmije predstavlja bazu naših motivacija, instinkta, želja, i našeg unutarnjeg kretanja prema potpunosti. Crvena Zmija nas poziva da prepoznamo inteligenciju tijela i vjerujemo našim instiktima. Zmija odbacuje staru kožu – tako i energija Crvene Zmije poziva na promjenu – otpuštanje prošlosti. Odbacimo svoju staru kožu kako bismo se mogli ponovo roditi. Tijelo ima specifičnu svijest kroz koju dostavlja čiste poruke. Tijelo jest živuća metafora koja zrcali um, emocije i duh. Također pamti sve što je proživjelo, i kao posljedicu sadrži svijest o prošlosti - uključujući prošle rane i traume. Kad iscijeljujemo naše povrede, sjetimo se nevinosti naših tijela. Odnosimo se prema tijelu s ljubavlju i poštovanjem.


 
Crvena Zmija predstavlja integraciju uma, tijela i duha. Harmonična mudrost Crvene Zmije jest tempo, interval u kojem se svaki dani dio glazbe svira. Ovaj tempo prirodnog otkrivanja se može pronaci u tempu postavljenom u delikatnoj prirodi svakog organizma. Svako živo biće ima „unutarnji sat“, prirodni ritam duhovnog otkrivanja veoma slično onog inkodiranog u sjemenu. Prirodan vremenski sklad za ples kundalini zmije je jedinstven kao i vremenski sklad za otvaranje svakog cvijeta. Broj Crvene Zmije je 5, vibracija centra. U Crvenoj Zmiji, središte je predstavljeno centralnom osi kralježnice, oko koje se Univerzalna energija spiralno vrti. Ta os simbolizira ljudsku bit unutar individualnog sebe, osnova iz koje se budi Jedinstvo.

  


PLANETARNA LUNA / MJESEC TAKOĐER PREDSTAVLJA PLANETARNI TON 10. TON- PLANETARNI. Kako mogu usavršiti ono što radim?

Pulsirajuci zrak manifestiranja. Poboljšati ili usavršiti. Manifestacija, usavršava ispoljavanje, iskazivati. Dati na znanje, izraziti, otkriti. Rađati. Stvarati. Ruke – dualnost ruku koje se međusobno uravnotežuju. Ruke kao strijela ka svom cilju i kao primalac za srce – što naše srce želi manifestirati? Planetarni ton nas poziva da pažljivo preispitamo svoje temelje.

Kakve strukture i sisteme vjerovanja izgrađujemo u našoj stvarnosti? Što motivira naše izbore? Ton 10 nas poziva da kreairamo nove temelje – da se izrazimo iz naše esencije, iz onog što zaista jesmo. Izražavanje energije na svim nivoima podrazumijeva pobijediti ili suočiti se sa preprekama.





U ovoj desetoj luni smo pozvani da se usredotočimo na manifestaciji emocionalnog iscjeljenja. Potisnuti emocije poput ljutnje, krivnje, srama ili straha blokiraju naš protok energije i zadržavaju nas, ograničavaju na 3D matricu.

​ Usmjerimo se na pročišćenje svih naših tijela (mentalnog, emocionalnog, fizičkog / duhovnog) i na taj način "realiziramo tok." Naše emocionalno tijelo je magnetsko i ima izravan utjecaj na naše vibracijske frekvencije. Traumatska iskustva iz djetinjstva i prošlih života ostavljaju emocionalni trag u našoj staničnoj memoriji koja utječe na izražavanje naš DNK. U ovom 28-dnevnom ciklusu smo ohrabreni usredotočiti na identificiranje i otpuštanje svih emocionalnih blokada u našem umu / tijelu, tako da se možemo otvoriti i primati novi predložak bića visoke frekvencije koji je zablistao na našem planetu.
 



U ovom trenutku, vidimo velike poremećaje na svjetskoj sceni kako se unutrašnji psihički krajolik mijenja. Ono što se događa u vanjskom svijetu prvo počinje u našoj kolektivnoj svijesti.

Dinamika vremena ukazuje na to da ljudska vrsta sudjeluje u eksperimentu u zoni slobodne volje u galaksiji. U tom procesu, ljudska svijest je zatočena lažnom percepcijom vremena, koja se neprekidno ponavlja i stvara ograde iluzija – privida, oko uma i svijesti.

Ova lažna percepcija vremena i materijalna stvarnosti zamrzava naše percepcije i emocije u fizičkom planu, stvarajući neuroze i autodestruktivna sredstva i programe na Zemlji. Vrata brane (prim.prev.ustave koje zadržavaju vodu) koje zadržavaju potisnute emocionalne energije
puštamo kada odlučimo preuzeti odgovornost za svoje misli i izmijeniti / zamijeniti naše iluzije za dubljim iskustvom Esencije.

 

Za ovu lunu totem je Pas, što znači ljubav i emocije. U geometriji PULSARA, deseti ton je konačni ton prvog trodimenzionalnog života pulsara kroz koji se  manifestira izazov. Glavni izazov je svladati sebe.


 
„Gigantske katastrofe koje nam prijete danas nisu elementarna događanja fizičkog ili biološkog poretka, već su psihičke manifestacije. U prilično zastrašujući stupnju mi smo pod prijetnjom ratova i revolucija koje su ništa drugo nego psihička epidemija. U svakom trenutku nekoliko milijuna ljudskih bića mogu biti fascinirani, obuzeti s novim ludilom, a tada ćemo imati još jedan svjetski rat ili razarajući revoluciju. Umjesto da smo na milosti pred divljim zvijerima, potresima, klizištima i poplavama, suvremeni čovjek je razoreni od elementarnih sila vlastite psihe.“ -Carl Gustav Jung

Kada raspetljamo i rastvorimo okove iluzija, ulazimo u neprestano produbljivanje stanja cjelovitosti i integraciju naših fizičkih, emocionalnih, duhovnih i eterična tijela. Nakon što se pojavi ta integracija, tada možemo istraživati više razine postojanja i ko-kreativne kapacitete koji omogućuju otkrivanje nove slike stvarnosti, što je više moguće.



“Početak i temelj ovog istraživanja (nove svijesti) mora biti kroz kompletno pročišćavanje uma. Da biste pročistili um, produbili um, znači izgubiti smisao prihvaćajući sebe u potpunosti. Prihvatiti sebe i kao  tiranina i sitnog lopova koji želi odmah interpretirati svako iskustvo, od strane  unaprijed određenih programa i ego struktura sebstva. Drugačije od ovog sitnog lopov, je poštivanje i razumijevanje vremensko - prostornog kontinuuma galaktičkog uma. Ovaj galaktički vremensko - prostorni kontinuum je nesebičan, beskrajan te u konačnici bezvremenski, premda paradoksalno ostvaren samo kroz poznavanje vremena.“ Valum Votan, Jose Arguelles

http://lawoftime.org/product/the-call-of-pacal-votan/




Nastavljajući praćenje jedna luna = jedan kin – računanje koje je započelo u Magnetnoj luni godine Žutog intoniranog Sjemena (1997.godine), ova Planetarna luna odgovara Kinu  244, Žuto Planetarno Sjeme.

Baš kao što i svaki dnevni kin ima proročanstvo Pete sile, tako i cijela luna ima Proročanstvo Pete sile. Za ovu Planetarnu lunu, proročanstvo se temelji na Kinu 244, Žutom Planetarnom Sjemenu:
Kin 244, Žuto Planetarno Sjeme (GK Jupiter) je podržan od strane Kin 75, Plavi Planetarni Orao (SP Jupiter); vođen Kinom 192, Žutog Planetarnog Ljudskog Bića (SP Zemlja); sa izazovom / darom Kinom 114, Bijeli  Planetarni Čarobnjak(SP Maldek); i prima skrivenu/ neočekivanu snagu iz Kina 17, Crvena Samopostojeća Zemlja. (SP Uran).
U ovoj luni su četvrto-dimenzionalni planetarni utjecaji Zemlja, Maldek, Jupiter i Uran. Na Telektonon ploči, orbite Zemlje i Urana zajedno imaju krugove: Telektonon kanal kroz koji govori Duh Zemlje, i orbite Maldek i Jupiter zajedno drže peti krug: Internalizirani krug inteligencije.

Za one koji prate Telektonon, također mogu postaviti i Telektonon za ovo Proročanstvo sudbine i dodatno proučiti međusobne odnose, utjecaje i sinkronicitete koje imamo u ovoj luni.




Naučite više čitajući „Sjećanje na Arkturus“ (http://www.lawoftime.org/timeshipearth/arcturus.html i  „ ARKTUROVA SONDA“ knjiga od Jose Arguellesa i Genezu Začaranog sna (http://www.lawoftime.org/timeshipearth/dreamspell.html) u knjizi „Začarani san“ Jose i Lloydin Arguelles. (Više o ovim znanjima također na radionici „Začarani san“ i u knjizi „Začarani San). „Arkturova sonda“ je prevedena na hrvatski jezik, „Začarani san“ je preveden na srpski jezik. Također pogledajte knjigu: 13:20 Planetarni geomancy, možete je besplatno skinuti sa ovog linka:
 http://www.lawoftime.org/pdfs/1320PlanetaryGeomancy.pdf

Također više informacija u knjizi "Accessing Your Multidimensional Self" – koju možete naručiti preko Law of Time.org.



Limi 13, kin 118 Bijelo Magnetno Ogledalo, (16.4.2016.) Sa kinom 118 Bijelim Magnetnim Ogledalom započinje Začarani Val Bijelog Ogledala. 



BIJELO OGLEDALO odražava beskraj. Bijelo Ogledalo odražava beskraj, ono je Mač istine, razbija iluzije. Bijelo Ogledalo simbolizira žrtvovanje ega u svrhu duhovnog razvoja. Bijelo Ogledalo predstavlja Dvoranu Ogledala, gdje se suočavamo sa svojim odrazom i vidimo istinu o sebi. Bijelo Ogledalo jednostavno reflektira što jest, bila to istina, ljepota ili iluzija. Ovdje se suočavamo sa nedovršenim poslovima, izazovima, nedostacima, preprekama koje nas sprečavaju u našem razvoju i realizaciji naših potencijala. Bijelo Ogledalo je energija koja nam pomaže u osvještavanju iluzija ili nedostataka unutar nas – naša spremnost da se suočimo sami sa sobom nam daje snage u transformaciji naših izazova. Ogledalo nam pokazuje kakvi zaista jesmo, naše sjene, potencijale, našu svjetlost i sposobnosti, razbija iluzije.
Ogledalo nas podsjeća da pogledamo u sebe. Na koji način projiciramo takve osjećaje i reakcije na nekog drugog? Zbog čega smo nezadovoljni sa sobom? Svijet je ogledalo za sve nas da bi uistinu vidjeli sebe i druge. Budimo voljni suočiti se sa sobom i prihvatiti ono što vidimo u svojim ogledalima, kako bismo transformirali disfunkcionalne sisteme vjerovanja, negativne misaone forme, i čvrste uzorke ponašanja.





U Dvorani Ogledala nema dobra i zla, nema pravo i krivo – tamo je samo refleksija onoga što jest. Kako učimo vidjeti sebe, počinjemo uviđati svoje emocionalne reakcije kao znakove koji nam pomažu da se promijenimo i fokusiramo svoju svijest na razvoj. 

Mayama je Bijelo Ogledalo kremen koji oštri Mač Istine. Mudrost ovog mača prodire, razotkriva, i naposlijetku iscjeljuje naše iluzije. Mač Istine čisto reže sve što ne služi našoj evoluciji. Najveći dar Mača Istine jest moć opraštanja. Profinjena sloboda raste iz praštanja, otpuštanja iluzije uzroka i posljedica. Iskoristite ove velike darove ponuđene u ovoj oštrici istine i svijetlosti kako biste oprostili i otpustili sve što biste mogli osuditi ili vidjeti kao nesavršeno.
Bijela Ogledala imaju sposobnost čisto reflektirati druge natrag k sebi onda kada je njihovo ogledalo čisto.

 
 Seli 16, kin 121 Crveni Samopostojeći Zmaj (19.4.). Sa ovim kinom ulazimo u Mistični stupac u Tzolkinu, 20 dana u sedmom središnjem stupcu Tzolkina gdje se susreću prošlost, sadašnjost i budućnost! Kin 121 je također potpis dana kada je Jose Arguelles otkrio Zakon Vremena, 1987.

 Mistični stupac je jedino harmonično pokretanje ciklusa 20 dana u kojoj nema aktivacijskih galaktičkih portala (20 dana od pečata Crvenog Zmaja do pečata Žutog Sunca). U ovih prvih 20 dana ove lune je velika energetska podrška za usklađivanje sa visokim frekvencijama. Mistični Kanal je sedmi stupac u Tzolkinu - predstavlja sredinu Harmoničnog modula, Tzolkin matrice, sadrži 20 kinova. U Mističnom Kanalu susreću se prošlost, budućnost i sadašnjost, on je kanal između dimenzija. 

Nalazi se između dva stupca galaktičkih portala od po 10 dana u valu Crvene Zmije i valu Žutog Sjemena (sveukupno 20 kinova galaktičkih portala). Ovaj sedmi stupac u Tzolkinu simbolički predstavlja našu kralježnicu – našu rezonanciju sa višim frekvencijama. Predstavlja unutrašnju transformaciju. Sedam je mistična moć – katalizira moć kroz naših 7 čakri, kroz transformaciju svijesti vodi nas do božanskog svjetla. U Mističnom Kanalu energije su pojačane, stoga je važna naša sinkronizacija i prisutnost u trenutku, te fokus i namjera u ovom periodu transformacije.
 
Mistični stupac u Tzolkinu je opisan kao rezonantni kanal i radijalni kanal kroz koje primamo informacije - "mjesto sadašnjeg trenutka gdje direktno primamo znanje ,, rezonantno se usklađujemo sa "kanalom kroz kojeg govori" Bog (iz knjige "Accessing Your Multidimensional Self" - dostupna je na stranicama Law of Time za naručiti).


Gamma 24, Kin 129, Crvena Kristalna Luna (27.4.2016.)
Sa kinom 129 počinje MISTIČNA HARMONIJA 33 u Tzolkinu, "Mistična harmonija" jer je u samom središtu Tzolkina – ciklusa od 260 kinova! (Harmonija je 4-dnevni ciklus koji uvijek počinje sa crvenom pečatom; 65 x 4 = 260, 33 je u sredini). Dakle u Tzolkinu ima 65 harmonija, 33. harmonija  je sredina od 65 harmonija.


Ova je harmonija "Mistična u Mističnoj"'! To je zbog toga što se nalazi u središnjem sedmom stupcu Tzolkina, u ciklusu od 20 dana, kojeg se još naziva i Mistična kolona (stupac). Sve ostale 64 harmonije (harmonija je ciklus od 4 dana) kodirane su jednim od 64 I Ching heksagrama / DNK kodona i jednom od 64 UR rune – Mistična Harmonija nije. Mistična Harmonija je prazna. Praznina je mjesto transcendencije, gdje se povezujemo sa drugim dimenzijama. Kroz prazninu se otvaramo telepatiji i širimo svjesnost. U centru Tzolkina, u Mističnom Stupcu, Mističnoj harmoniji povezujemo se sa proročanstvom. Nalazimo se u kanalu kroz koji možemo ostvariti komunikaciju sa višim dimenzijama. Mistična harmonija 33 ima 4 kina: Kin 129, Crvena Kristalna Luna, Kin 130, Bijeli Kozmički Pas, Kin 131, Plavi Magnetski Majmun, Kin 132, Žuto Lunarno Ljudsko biće.

 Sa kinovima 130 Bijelim Kozmičkim Psom i kinom 131 Plavim Magnetnim Majmunom se nalazimo u samom centru Tzolkina! 

Bijeli Kozmički Pas nas uči bezuvjetnoj ljubavi, suradnji, zajedništvu, prijateljstvu, odanosti, primanju i davanju ljubavi bez straha, radosti, prisutnosti, univerzalnosti. Uči nas transcendenciji kroz bezuvjetnu ljubav, istrajnost, kroz unutrašnje znanje. Kroz Kozmički ton se povezujemo sa mudrosti Univerzuma i majkom Zemljom. Bijeli Kozmički Pas nas uči poštovanju prema svemu postojećem. 
 



Magnetni Majmun, kin 131, donosi nam znanje o višedimenzionalnosti broja, o višedimenzionalnoj matematici, uči nas o znakovima, simbolima - o frekvencijama. Plavi Majmun se igra magijom i iluzijom, on simbolizira božansko dijete u nama. Sa Genezom Majmuna su planetarni kinovi dobili znanje o 13 luna 28 dana. 


U Genezi "Začaranog Sna" centar Zamka Plamtenja označava 130 stoljeća Začaranog Sna. Geneza Majmuna - Matrica Magije Začaranog Sna, sadrži šest Začaranih Valova - 7800 godina Geneze Majmuna. U Genezi "Začaranog Sna" sa Začaranim Valom Plavog Majmuna Planetarni kinovi su dobili znanje o 13 luna 28 dana, naučili su tkati 13 luna, koje stvaraju Vrt Začaranog Sna. Pleme Plavog Majmuna transformira plamtenje Plavog Zamka kroz moć Magije, istina solarne Venere je zapamćena...




“ … moćni Vremenski brod Zemlja bio je spreman primiti Zapadni Plavi Zamak Plamtenja. Snadbjeven moćima dva prva Zamka, Zamka Rođenja i Zamka Smrti, Magijski Zamak Moći bio je spreman za Vremenski brod Zemlju. Da bi se pripremila za Magiju, Zmija je prvo uspostavila Začarani val Životne Snage. Životna Snaga se popela preko 13 stepenica kroz prvu četvrtinu Zamka Plamtenja. Zatim je došlo Ogledalo, uspostavljajući savršeni Začarani Val Beskraja. U svjetlucavim bijelim vratima Kozmičkog Psa, na trinaestoj stepenici Začaranog Vala Ogledala, ostvarila se Geneza Zmaja.",

 Iz "Geneze Začaranog Sna", Jose i Lloydine Argüelles 



 Maye su Božanstvo majmuna prikazivale kao braću blizance Hun Chuen i Hun Batz. Braća blizanci su bili daroviti umjetnici, glazbenici, matematičari. Oni su božanstva pisanja, plesa, umjetnosti i računanja.
Ljudima su prenijeli znanje pisanja i matematike.  Na slici je skulptura božanstva Majmuna iz Copana, drži kist i posudu sa tintom. Predstavlja pismoznanca - zaštitnika pisara. Kin 131 Magnetni Plavi Majmun privlači znanja i talente svojim magnetnim tonom, transformira svojom igrom kroz magiju, učeći nas da ne budemo vezani za svoje iluzije. Pitanje matgnetnog tona je: Koja je moja svrha? Moć magnetnog tona je da ujedninjuje. Plavi Majmun simbolizira analitički um, igru, zabavu,  humor, unutrašnje dijete. Simbolizira maštovitost, oštroumnost svestranost, snalažljiivost.

KALI 25, kin 130: Bijeli Kozmički Pas (28.4.2016.)
Sa kinom 130 završava Začarani val Bijelog Ogledala i također završava Geneza Crvenog Zmaja. Geneza Crvenog Zmaja fraktalno rekapitulira 13 000 godina Začaranog sna.


ALPHA 26, Kin 131, Plavi Magnetni Majmun (29.4.2016.) dan 363 od 812. MISTIČNA HARMONIJA 33- treći kin u harmoniji.

Sa ovim Kinom je započeo 13-dnevni začarani val Plavog Majmuna, val magije i igranje iluzijom. Ovo je treći začarani val transformacije u ciklusu od 52 dana Zapadnog Plavog začaranog Zamka plamtenja: Pleme Majmuna transformira plamtenje kroz moć magije, sjećanje na istinu o solarnoj Veneri.
Sa kinom 131 nalazimo se u sredini Tzolkina, u Mističnom stupcu! Plavim Magnetnim Majmunom  također započinje 78-dnevni ciklus koji fraktalno rekapitulira 7800 godina "Geneze Majmuna "  - također poznate kao vrijeme Camelota... Pogledaj Arkturova sonda od Jose Arguelles/Valum Votana.




Knjiga „Arkturova sonda“  je prevedana na hrvatski jezik, knjigu je prevela Kristina Živković, Žuti Planetarni Ratnk. Knjigu možete naručiti na http://www.zg-naklada.hr/, E-mail: kontakt@zg-naklada.hr



Sa Kinom 131, Plavim Magnetnim Majmunom je započeo 13-dnevni začarani val Plavog Majmuna, val magije i igranja iluzijom. Plavi Majmun Igra se Magijom. Plavi Majmun simbolizira Božansko dijete u nama. On nas podsjeća da budemo kao djeca, da se igramo, da ne shvaćamo život preozbiljno. To ne znači da budemo neodgovorni, Majmun nas uči da sve što radimo, radimo sa lakoćom, kroz energiju igre. Kao djeca koja su usmjerena na svoju igru – fokusirana su, predana, prisutna u trenutku, no kada igra završi nisu vezana, već kreiraju novu igru, predana procesu.

Plavi Majmun nas uči da se “igramo” i kada u životu dođu teške situacije. Energija Plavog Majmuna nas podsjeća da u teškim i izazovnim situacijama u životu kroz humor možemo pronaći olakšanje i novu percepciju događaja.

Plavi Majmun nam daje podršku da vjerujemo djetetu u nama. Poziva nas da izrazimo ono što mislimo i osjećamo na izrazvan način. Plavi Majmun nam daje podršku i ohrabruje nas da transformiramo te nepotpune i ranjene dijelove sebe – kroz integraciju i iscjeljenje. Ovaj proces iscjeljenja zahtijeva naš osobni angažman – oslobođenje od predrasuda, poricanja i odvajanja. Zahtijeva povjerenje povezanost između našeg Bića i Duha. Ovaj proces je povezan s proživljavanjem osjećaja, življenje snova i vizija – gdje je sve sveto i takvo kakvo je po prirodi, razigrano i veselo. Plavi Majmun nas poziva da se igramo i živimo svoje snove. Trenutak je sada. Kako možemo iscijeliti svoje unutrašnje dijete? Zapitajmo se što želimo, što nas veseli? Koje su naše želje, naši snovi? Pronađimo što istinski podupire osjećajnost i stvara duboko zadovoljstvo. Plavi Majmun nas poziva da budemo jednostavni, poziva nas da volimo, da se igramo, plešemo, crtamo, slikamo, pjevamo – ove aktivnosti su za svu božansku djecu – one služe za izražavanje onog čarobnog djeteta u svima nama.


Limi 27 - Kin 132, Žuto Lunarno Ljudsko biće (30.3.2016.) Žuto Lunarno Ljudsko biće je jasan znak na poklopcu sarkofaga grobnice Pacal Votana koji označava proročanstvo o "Lunarnom ljudskom biću", koji se vratio skladu s ciklusima vremena kroz 13 luna/ 28 dana kalendara / sinkronara (13 x 28 = 364 + 1 dan izvan vremena). Lunarno Ljudsko biće također i označava Ljudsko biće bez ega. Na ovom linku možete vidjeti o jasnim znakovima na poklopcu grobnice Pacal Votana.
http://lawoftime.org/inf…/13-clear-signs-of-pacal-votan.html .

 


Sa kinom 132  završava  Mistična Harmonija 33 ( četvrti i zadnji kin u harmoniji)  MISTIČNA HARMONIJA 33 je započela sa kinom 129 Crvenom Kristalnom Lunom. Mistična harmonija 33 ima 4 kina: Kin 129, Crvena Kristalna Luna, Kin 130, Bijeli Kozmički Pas, Kin 131, Plavi Magnetski Majmun, Kin 132, Žuto Lunarno Ljudsko biće. ( više o Mističnoj Harmoniji 33 pogledajte pod kin Crvene Kristalne Lune). 



Silio 28, kin133 Crveni Električni Nebeski Šetač (1.5.2016.) Ova Planetarna Luna završava sa Crvenim Električnim Šetačem. Globalno sinkronizirana meditacija Mosta duge – meditacija u cijelosti sa atomima vremena.





Heptade Putevi Kodovi za Planetarnu Lunu


U 52-tjedna putovanje kroz 52 heptade stazama Hunab Ku 21 Galaktičkog Drveta Života i Znanja, sljedeće su putevi heptada koji se aktiviraju za Planetarnu Lunu:


Crvena Tjedan 1 - Inicira
Heptada 37: Umjetnost stabilizira meditaciju (Planetarna Luna Dali 1 - Silio 7 / 4-10 travnja)

Bijeli tjedan 2 - Rafinira
Heptada 38: Meditacija stabilizira vizije (Planetarna Luna Dali 8 - Silio 14 / 11.-17. travnja)

Plavi Tjedan 3 - Transformira
Heptada 39: Pročišćavanje stabilizira prosvjetljenje. (Planetarna Luna Dali 15 - Silio 21 / 18-24 travnja)

Žuta 4. tjedan – Dozrijeva
Heptada 40: Prosvjetljenje stabilizira bezvremenost (Planetarna LunaDali 22 - Silio 28/25 travnja-1 svibnja)

 U Galaktičkoj Supersktrukturi / Hunab Ku 21, četiri heptade (četiri tjedna) ove Planetarne lune – kao cjelina - heptade su mjesto u vremenu gdje se nalaze "dva elektro-eterična stabilizatora"- horizonaltni tokovi.
(U prošloj luni, Solarnoj luni se nalaze elektro-eterični meridijani - okomiti tokovi). Saznajte više u knjizi Kozmičke povijesti o Vrijeme-prostoru, svezak V. (dostupno na srpskom jeziku).

Zanimljivo je spomenuti kako su staze u ovoj luni sve horizontalni "stabilizatori". Planet je faza u kozmičkoj evoluciji u kojoj ne samo da horizont postaje moguć, nego nam planeta također daje potrebnu stabilnost za razvoj Života (planeta je domaćin Životu). U Planetarnoj luni putevima Heptada, Žuto Sunce i Bijelo Ogledalo pojavljuju se na dva mjesta. Žuto Sunce ukazuje na "prosvjetljenje" i "život",  a Bijelo Ogledalo znači "red" i "beskonačnosti". To se pridružuje Žuta Zvijezda (umjetnost / ljepota / elegancija), Plavi Orao  (stvaranje / um / vizija), Crveni Luna (pročišćavanje / tok, protok) i Bijeli Čarobnjak (čarolija / receptivnost / bezvremenost). Osjetite savršenstvo Planetarne Lune...

 

 Meditacija aktivacije VULOM polja.


  IZVOR: http://www.lawoftime.org/noos-letter/issue074-complete.html


 Pas je totem životinja Planetarne Lune, što znači bezuvjetnu ljubav koja nas povezuje srce i emocionalno tijelo. U ovoj desetoj luni smo pozvani da se usredotočimo na manifestaciji emocionalnog iscjeljenja. Potisnuti emocije poput ljutnje, krivnje, srama ili straha blokiraju naš protok energije i zadržavaju nas, ograničavaju na 3D matricu.


​ Totem Psa simbolizira: plemenitost, lojalnost, ne-uvjetovana ljubav, hrabrost, integritet, sentimenti, emocije, srce, suradnja, ujedinjuje, vodič, onaj koji osnažuje, zaštitnik, dosljedan, rad u ekipi. Pas nas uči da dajemo i primamo ljubav i prevaziđemo strah.

 Energija totema Psa je također poput prolaza, spoja dimenzija - ka razvijanju odnosa sa vodičima, totemima, saveznicima i čuvarima. Postoje mnogi načini da se radi sa ovim duhovnim vodičima, uključujući vođene vizualizacije, šamanska putovanja i meditaciju.  Uvidi nam dolaze kroz ostvarenje svoje svrhe koju dijelimo sa drugima, i kada smo u odnosima sa ljudima koji su spremni živjeti svoju istinu i svoju cjelovitost (svjesni su i tame i svjetlosti unutar svog bića). Također, intimni, partnerski odnosi su jedinstvene prilike da se osvijetle duboki emocionalni uzroci koji trebaju biti transformirani. 

Budite spremni i voljni duboko posegnuti za istinom koja se nalazi u odnosu sa svakom osobom koje su u vašem životu. Pas signalizira proboj u tvom životu: nove početke, nove percepcije, nove saveznike i prijatelje. Kako sve više izražavamo ono što istinski jesmo, privlačiti ćemo više svoju pravu obitelj sebi. Sa svojim vodičima i suputnicima, imamo sposobnost manifestirati svoje inspirirajuće vizije i snove. Prepoznaj oči i srca koja svijetle u prisjećanju na sveto povjerenje.

 In Lake'ch!




3 komentara:

  1. Izuzetno sam zahvalan Vesni Santak na ovako prelepom tumacenju 33 Misticne harmonije u Misticnoj koloni koja nema ni Ji Djing ni Runu. Steta sto relativno mali broj ljudi zna i interesuje se za znanja koja nam pruza majanski kalendar, znanja kosmickih Maja, znanja starih Atlantidjana. Puno pozdrava od kina 131 Plavog Magnetskog Majmuna rodjenog 08.07.1946.g. ciji je PSI hrono kin 249 Crvena Lunarna Luna.Mozda bi ponekad bilo dobro komentarisati i znacenje PSI hrono kinova koji su trajna energija duse.


    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno na Vašem komentaru! Znanje Galaktičkih Maya nam pruža vrlo detaljene informacije i puno znanja o višedimenzionalnom Univerzumu, višedimenzionalnoj znanosti i našoj višedimenzionalnosti. Kroz učenja Galaktičkih Maya i Kozmičku povijest dobivamo uvid o cjelovitosti i jedinstvu Univerzuma na sasvim drugačji način nego li smo učili do sada. Zahvalna sam na svim znanjima i mogućnostima za evolutivni razovj. Hvala Joseu, Lloydin i Stephani koji su nam omogućili da ova znanja budu dostupna kroz Law of Time organizaciju, i Institut za galaktička istraživanja. Sva ova znanja o kojima učimo kroz Mayanski kalendar i Zakon Vremena su učenja Maya, također i sistema Arkturusa, Sirijusa, Plejada ... Momentalno stižem pisati o osnovama, nadam se uskoro i o PSI krono jedinicama. Lijepi pozdrav i do čitanja. In Lake'ch! Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo, Psi krono. Bijeli Spektralni Čarobnjak

      Izbriši
  2. Vesna, vas kin 138 je u mom valu. 2009.g. kada sam bio urednik na forumu Objave vezano za 2012.g. - Mirko, jedna moja prijateljica Analeta mi je uradila analizu vala po kinovima. Tada je napisala za vezano za vas kin prvo pitanje vezano za njega: Kako da zivim u skladu sa onim u sta verujem?
    Belo Ogledalo - kroz istinu, razbijanje iluzija i suocavanje sa senkama jer Belo ogledalo sece macem iluzije, odrazava beskraj, samo-pozrtvovano, cisto, razborito, red i disciplina, misaono, mac mudrosti i prociscavanja, dobro uskladjeno, ono koje razjasnjava, vecno prakticno, dvopolno....
    Nadam se da ce vam ova mala analiza vaseg kina 138 uciniti zadovoljstvo isto kao sto je vasa analiza mog kina 131 ucinila meni. In Lake'ch! Mirko Plavi Magnetski Majmun

    OdgovoriIzbriši