utorak, 24. studenoga 2015.

SVJETSKA MEDITACIJA ZA MIR 28.11.2015. - SINKRONIZIRANE MEDITACIJE U ZAGREBU I BEOGRADU

"ANTENE KOJE ISIJAVAJU MIR NA ČITAV SVIJET!"


SVJETSKA MEDITACIJA ZA MIR 28.11.2015.

 SINKRONIZIRANA MEDITACIJA U ZAGREBU I BEOGRADU U 17 SATI!!! 

MEDITACIJA ZASTAVE MIRA U BEOGRADU: 
U 17 SATI 28.11.2015. u Guarneriusu, ulica Džordža Vašinktona 12. Infomacije i prijave za Beograd: mira.korac@gmail.com

MEDITACIJA ZASTAVE MIRA U ZAGREBU:
 U Centru "A'Mariyah", Poljička 27, 
28.11.2015. u 17 h - 18 i 30h, obavezne prijave i informacije na:
vesna.etznab138@gmail.com

Okupljeni u ime MIRA, pod Zastavom Mira, u meditaciji na planetarnom nivou postati ćemo dio velikog telepatskog vala za MIr, Ljubav i podizanje svijesti na planeti Zemlji.
Pridružite se meditaciji i postanite ANTENE KOJE ISIJAVAJU MIR NA ČITAV SVIJET.
 
  Meditaciju je pokrenula Dr. Alicia Rodríguez, predsjednica Međunarodnog Odbora Zastave Mira. Na meditaciju također poziva i Fondacija za Zakon Vremena i Galaktička istraživanja - službena organizacija za mayanski kalendar,  LAW OF TIME.ORG.

                                 Dr. Alicia Rodríguez

Pozivamo sve da se priključe i učestvuju u ovoj planetarno organiziranoj meditaciji za Mir. Sve zastave Mira svuda u svijetu će biti ujedinjene - kroz meditaciju ćemo iz naših srca odašiljati mir, ljubav i hamoniju po čitavom svijetu.

Dr. Alicia Rodríguez, predsjednica Međunarodnog Odbora Zastave Mira je uručila Zastavu Mira u mnogim zemljama svijeta. Više od 3200 monumentalnih Zastava Mira koje su odaslane mnogim zemljama: uključujući SAD, Meksiko, Kolumbiju, Kostariku, Puerto Rico, Kubu, Španjolsku, Indiju, Litvu, Rusiju i u Argentinu,  28.11. 2015. će se pretvoriti u „antene koje zrače mir u svijetu“.

Na ovaj sveti i svečani dan pozivam Vas da postanete dio telepatskog vala za mir na planeti zemlji, ujedinjeni zastavom Mira,  da zajedno pokrenemo novu svijest i ostvarimo bolji svijet.


MEDITACIJA U ZAGREBU:

Centar "A'Mariyah", Poljička 27

28.11.2015. u 17 h  - 18 i 30h

OBAVEZNE PRIJAVE I INFORMACIJE NA:


Događanje i meditaciju u Zagrebu vodi: Vesna Šantak, Bijelo Galaktičko Ogledalo, članica Fondacije Zakona Vremena, pokreta za mir, povratka kalendara 13 luna 28 dana.

Mayanski kalendar je i dio pokreta za MIR - Pax kulture, a zastava MIra službena zastava 13 luna 28 dana i Dana Izvan Vremena. 

NA DAN SVJETSKE MEDITACIJE ZA MIR 28.11.2015. JE DAN AKTIVACIJE GALAKTIČKOG PORTALA!!!!  

Na dan svjetske meditacije za mir je zaista svečan i sveti dan sa mnogim sinkronicitetima. Dan je aktivacije galaktičkog portala i dan MAGIČNE KORNJAČE - TON kina dana je isti kao i TON lune - intonirani ton - ton potencijala.

Svaka luna (mjesec) ima svoj galaktički potpis - potpis ove lune je upravo PLAVA INTONIRANA OLUJA: Dakle na dan meditacije imamo dva puta frekvenciju Plave Intonirane Lune - usavršavanje potencijala kroz katalizairanje samostvaranja, kroz incijaciju Bića Groma -Oluja koja nam donosi novu snagu u transformaciji svega što trebamo prevazići da bismo duhovno napredovali.

Plava Oluja nas poziva da ostavimo sve programe koji su nam prepreke u razvoju. Plava Oluja inicira naše svjetlosno tijelo prirpemajući naš energetski sistem za transformaciju prema sljedećem nivou evolucije. Plava Oluja je i simbol FENIXA koji rađa samog sebe iz pepela. Pozvani smo transformirati i pročistiti na planetarnom nivou sve ono što nas odvaja od Svjetlosti Ljubavi i Mira. Također kin Plave Intonirane Oluje se nalazi u samoj sredini lune - u preciznoj središnjoj točki 14tog dana u luni - na pola puta do 28 dana. 

Na ovaj kin Plave intonirane Oluje počinje i 5 dana "Holonomic Vision Council " događanje u Byron Bay Australia.








28.11.2015.,  na kin Plave Intonirane Oluje  dan će započeti podizanjem Zastave  Mira širom svijeta, u sljedećim mjestima:

1.Teocalli Zacatecas, 2.- Zitácuaro 3.- Angangueo 4.- Morelia 5,. UCLA Univerzitet u Morelia 6.- Pátzcuaro, Michoacan 7.- Zacualpan, Mexico State 8.- Coatzacoalcos, Veracruz 9.- Cozumel, Quintana Roo 10.- Mérida, Yucatán 11.- Puerto Progreso, Yucatán 12.- Tlaxcala, Tlaxcala 13 .- Sveučilište u Mexico State 14.- Monclova, Coahuila 15.- Arteaga, Coahuila 16.- Barnaul-Altai-Rusija 17.- Shambala-Málaga-Španjolska 18.- Centro Taino u Puerto Ricu, a uskoro u Capilla del Monte duhovni centar u Argentini.
Dizanje Zastave Mira će biti praćeno rezonantnim    prizivanjem energija koje simbolizira Zastava Mira.

 “UJEDINJENI PREKO ZASTAVE MIRA U STVARANJU BOLJEG SVIJETA”

  Dr. Alicia Rodríguez,
Predsjednica Međunarodnog Odbora Zastave Mira.



 "Ova osebujna ZASTAVA MIRA ima tri crvena kruga unutar većeg prstena / kružnice sa podlogom bijele boje. Boja krugova i kružnice u Zastavi Mira je tamno crvene ili magenta boje, simbolizira boju krvi, koji je ista za sve ljude. Gornji krug predstavlja duhovnost, koja objedinjuje istinu o svim religijama, svi smo ujedinjeni kroz univerzalno - svi se mogu pridružiti zastavi Mira, bez obzira na religiju i vjerovanja. Dva kruga predstavljaju umjetnost i znanost. Prsten koji  okružuje tri kruga predstavljaju kulturu, ujedinjenje umjetnosti, znanosti i duhovnosti. „


Zastavu Mira je pokrenuo vizionar i umjetnik Nicholas Roerich zajedno sa svojom ženom Helenom kao univerzalni simbol mira –koji sve ujedinjuje kroz mirovni pokret "Mir kroz kulturu“, u kasnim 1920. godinama. 1935. godine se ostvarilo i potpisivanje Roerichovog pakta za mir, a zastava mira proglašena kao službeni simbol Mira kroz kulturu. Roerichov mirovni sporazum su potpisale Indija, Baltičke zemlje, 22 nacije  Amerike, uključujući SAD. Roerichov mirovni sporazum uspostavio je međunarodni  dogovor koji dozvoljava svakoj naciji zaštiti svoje kulturno ili umjetničko nasljeđe simboličkom zastavom, Zastavom mira. Potpisan 1935. ovaj sporazum danas predstavlja međunarodni zakon.
 
Zastava Mira je također i službena zastava kalendara / sinkronara 13 luna 28 dana, pokreta za mir i promjene kalendara, te službeni simbol Pax kulture. Simbol Zastave Mira je također obišao planetu Zemlju 144 puta na ruskoj letjelici i postao PRVA PORUKA MIRA ODASLANA IZVAN GRANICA PLANETE ZEMLJE.









Dr. José Argüelles je 2010. je dobio najveću čast Međunarodnog komiteta Zastave mira u Mexico Cityju: Nicholas Roerichov Medaljon Mira.  Kada je primio medaljon Mira, dr. José Argüelles je izjavio: 
 
 “Ovo je kulminirajući trenutak u mom životu. Primanje ove zasluge u vidu Medalje Rerih, je postignuće poslije dugog niza godina promoviranja Zastave mira.” 


2 komentara:

  1. Pokrenimo mir, zatalasajmo ljubavlju obasjani svetlošću sunca koje nas hrani i greje i budimo nošeni snagom vetra ka cilju - UJEDINJENI KROZ KULTURU, NAUKU, UMETNOST I DUHOVNOST.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na javljanju! Bila je divna meditacija, osjetila se povezanost, jedinstvo meditanata koji su se okupili u ime MIRA. Okupljeni pod Zastavom mira, ujedinjeni u telepatski val Univerzalne ljubavi po cijeloj planeti Zemlji.

      Izbriši