nedjelja, 20. rujna 2015.

ELEKTRIČNA LUNA JELENA U GODINI BIJELOG PLANETARNOG ČAROBNJAKA

Sa kinom 170 započinje ELEKTRIČNA LUNA JELENA, treća luna u mayanskoj godini.(20. rujna),   Dali 1 - Kin 170, Bijeli Magnetni Pas . Ova električna luna drži moć aktivacije i povezivanja.


U ovoj Električnoj luni ima šest dana aktivacija galaktičkih portala. 

Sa kinom Bijelim Magnetnim Psom započinje začarani val Bijelo g Psa, ciklus od 13 dana, začarani val ljubavi. Pleme Psa dozrijeva kroz moć srca. Istina o prisjećanju na solarni Merkur. Ovaj začarani val Bijelog Psa je drugi po redu začarani val u Žutom Južnom Začaranom Zamku davanja, sud inteligencije - ciklusu od 52 dana.

  Bijeli Pas Voli Srcem. Bijeli Pas: plemenitost, lojalnost, ne-uvjetovana ljubav, hrabrost, integritet, sentimenti, emocije, srce, suradnja, ujedinjuje, vodič, onaj koji osnažuje, dosljedan, rad u ekipi. Bijeli Pas nas uči da dajemo i primamo ljubav bez straha . Pečat Bijelog Psa ima energiju da prizove osobe koje trebamo sresti, osobe koje nas mogu vidjeti kakvi jesmo. Njegova energija nam daje mogućnost da ih prepoznamo.  Kada se dogodi takvo prepoznavanje, osjećamo svoju snagu i svoju moć i počinjemo osjećati - prisjećati se - na nekadašnje sveto povjerenje između nas. Energija Bijelog Psa je također je poput prolaza, spoja dimnezija - ka razvijanju odnosa sa vodičima, totemima, saveznicima i čuvarima. Postoje mnogi načini da se radi sa ovim duhovnim vodičima, uključujući vođene vizualizacije, šamanska putovanja i meditaciju. Totemi, bića koja nam prenose poruke su dijelovi nas samih,oni su dio naše životne struje koja čeka da se integrira u naše svjesno. Uvidi nam dolaze kroz ostvarenje svoje svrhe koju dijelimo sa drugima, i kada smo u odnosima sa ljudima koji su spremni živjeti svoju istinu i svoju cjelovitost (svjesni su i tame i svjetlosti unutar svog bića). Također, intimni, partnerski odnosi su jedinstvene prilike da se osvijetle duboki emocionalni uzroci koji trebaju biti transformirani.

Budite spremni i voljni duboko posegnuti za istitnom koja se nalazi u odnosu sa svakom osobom koje su u vašem životu. Bijeli Pas singalizira proboj u životu: nove početke, nove percepcije, nove saveznike i prijatelje. Kako sve više izražavamo ono što istinski jesmo, privlačiti ćemo više svoju pravu obitelj sebi. Sa svojim vodičima i saputnicima, imamo sposobnost manifestirati svoje inspirirajuće vizije i snove. Prepoznaj oči i srca koja svijetle u prisjećanju na sveto povjerenje. 


Ovaj začarani val Bijelog Psa je drugi po redu začarani val u Žutom JUžnom Začaranom Zamku davanja, sud inteligencije - ciklusu od 52 dana.
 U električnoj luni također započinje i završava Začarani val Plave Noći, i započinje Začarani Val Ratnika.Začarani Val Plave Noći započinje Magnetnom Plavom Noći. Plava Noć Sanja Izobilje. Plava Noć je intuicija, introspekcija, simbolizira mjesto gdje zalazi sunce. Ona je misteriozno mjesto, sanja o izobilju. Moćan, logičan, angažiran, misaon, sa snagom da istraje, moć izražavanja.
Plava  Noć je tamna misterija u dubini, putovanje unutar sebe, ono mjesto na koje uvijek možemo pobjeći i spremiti darove svojih procesa.  Plava Noć nas poziva da uđemo duboko u sebe i istražimo svoje procese. Plava Noć je ogromno polje potencijala koji se nalazi u dubini ljudskih emocija i osjećaja. Dubina Plave Noći sadrži snažno evolucionarno igralište svih mogućnosti. Plava Noć nas poziva da naše unutarnje obilje, iz nevidljivog svijeta snova dovedemo u našu stvarnost.

Polje snova će na površinu donijeti  psihološke polaritete i probleme. To su temeljna vjerovanja koja učimo od društva i iskustava, kao što su stvari koje volim i ne volim, vrijednosti i stavovi.
Prirodno  privlačimo situaciju koja obećaje integraciju, ali kroz uvjetovanje i održavanje navika, možemo odabrati kompenzaciju, ostajući tako u nepromjenjivom uzorku -  kako bi zaštitili svoju poziciju. Ovaj izbor će stvoriti samo trenutno olakšanje, jer ćemo iste izazove i dalje privlačiti.
Možemo  pronaći gdje su blokade, ili kako se skriveni obrasci manifestiraju u svijest kroz snove, tjelesne simptome ili odnos koji smo privukli u svoj život.  

Suočavajući se s obrascima, sustavima vjerovanja, izazovima, isl. istražujući ih u dubinama  duše, ponirući u energiju Plave Noći, unosimo u polje snova svijetlost koja nam donijeti u jedinstvo i ispunjenje.
 Meditacija za Plavu Noć je: „Ja sam tama koja je svijetlost i mirnoća koja je ples.“ Ova meditacija savršeno opisuje paradoksalnu energiju Plave Noći, mjesto tame iz koje sva svijetlost emanira, bezoblični ponor koji sadrži sve mogućnosti. U pronalaženju ove mirne točke Plave Noći, možemo pristupiti bilo kojoj ekspresiji svijetla. Energija Plave Noći nas jednostavno traži da budemo u miru, tišini, da dopustimo toj ekspresiji da preuzme oblik iz tame. Iz tame Plave Noći rađa se Esencija Sama. Sjediti u mirnoći, prigrliti putovanje uvida i integracije.

U Električnoj luni započinje Začarani Val Žutog Ratnika koji završava svoj ciklus od 13 dana u Samopostojećoj luni. ŽUTI RATNIK ispituje inteligenciju. Harmonizira mase putem inteligencije. On je kozmička sila. Ima sposobnost kontaktiranja sa galaktičkom svjetlošću. Simbolizira prosperitet. On je metodičan, sistematičan, discipliniran, dostojan povjerenja. On utjelovljuje mistični dar povjerenja u direktno vodstvo. Kroz povjerenje, putujemo do mjesta „bez vremena“, mjesta beskrajne svjetlosti. Žuti Ratnik je provodnik za kozmičku komunikaciju, nudeći pristup univerzalnoj mreži svjesnosti. Pečat Žutog Ratnika unutar sebe ima tri stupa. Postoji višestruka simbolika.
Tri grupe predstavljaju zvjezdana vrata – točke ulaska između dimenzija. Zvjezdana vrata kao što su Siriius, Plejade su dva takva međuzvjezdana prolaza koji služe za mnoga bića koja su zvjezdana sjemena iz drugih galaksija. Žuti Ratnik je kao čuvar mudrosti ovih zvjezdanih vrata. Povezujući se u meditaciji energijom Žutog Ratnika možemo naučiti kako koristi ova zvjezdana vrata.  

Također ovi stupovi predstavljaju 3 različite staze prema kozmičkoj svjesnosti.
Stup na lijevoj strani je staza uma, intelektualni rast znanja. Stup na desnoj strani je staza srca, slavljenja, osjetilnih čula, strasti i prirode. Centralni stup je „srednji put“, zlatna staza koja ujedinjuje srce i um kroz božansku devociju i služenje. Ovaj zlatni stup pali plamen u srcu i otkriva kozmičko znanje. Ovaj centralni stup ili staza zove se chutz, ili strijela koja je napravljena da bi nas odvela direktno prema ponovnom ujedinjenju sa kozmičkom svjesnošću. Luk je duga, koja predstavlja obećanje Duha da će naša strijela u svom kretanju ka kući, uvijek biti održavana kroz naše povjerenje – čak i u naizgled mračnim vremenima.
 
Dakle, ovaj stup simbolizira naše utjelovljenje, naš odabir da spustimo Nebo na Zemlju tako što svoj život posvećujemo tome da budemo instrument Duha. Spiralni simbol u centru pečata/glifa - predstavlja vječnu enigmu ljudskog postojanja, kosmički upitnik. To je traganje iz srca, potraga za istinom, za misterijom, potraga za mudrosti, i savršenstvom unutarnjeg bića. Univerzalni simbol Žutog Ratnika je lađarev štap. Ovaj štap je izraz naše unutarnje istine – ideja, koncepata i duhovnih kreacija koje dolaze iz procesa našeg duhovnog otkrića.
 

                                                                                                                                                
   Prema Mayama, lađar je personificiran u Quetzalcoatlu (Kvecalkoatl) ili Kukulkanu, a štap povezujuća je točka između Zemaljskog plana i Božanskog. Štap Žutog Ratnika predstavlja direktno vodstvo, komunikaciju, i utjelovljenje. On je simbol učenja da budemo u svojoj punoj moći i autoritetu – učenja da se „tonski“ uskladimo sa galaktičkom inteligencijom kako bi prenosili (poruke od Duha,op.prev.) i primali bez napora. Ovakva (duhovna) rezonancija stvara se kroz utjelovljavanje svjetla. Žuti Ratnik je provodnik za kosmičku komunikaciju, nudeći pristup univerzalnoj mreži svjesnosti. On je lađar koji nam nudi svoj štap. 
U električnoj luni imamo posebno događanje – Krvavi Mjesec / Krvavu Lunu na kin 178 Bijelog Solarnog Bijelog Ogledala. (28.9.2015.)


Četvrta krvava Luna / Mjesec i kalendar / sinkronar 13 luna


 


Ovaj naziv Krvavi Mjesec, krvava Luna,  odnosi se na specifično pomračenje Mjeseca / Lune koje proizvodi jedan vizuelni fenomen crvenog Mjeseca/ Lune. Između 2014. i 2015, u intervalu od šest mjeseci, pojavila su se četiri takva uzastopna pomračenja Mjeseca / Lune koja nazivaju “tetrada” (skup četiri međusobno povezanih elemenata).

Mnoga proročanstva su zasnovana na fenomenu krvave Lune / Mjeseca, jer se smatra da se svaki put poklapaju sa židovskim ili kršćanskim praznicima,  odnosno da se  tada  dešavaju važni povijesni događaji.

Sa gledišta Sinkronijskog reda i kodova Zakona vremena, fenomen četiri krvave Lune / Mjeseca, dobiva jedno novo značenje.

Datumi ova četiri događaja u gregorijanskom kalendaru i njihovi odgovarajući kinovi u Kalendaru 13 luna su sljedeći:

15. april 2014, Plava Spektralna Ruka, kin 167
08. oktobar 2014, Plava Intonirana Noć, kin 83
04. april 2015, Crveni Magnetski Zmaj, kin 1
28. septembar 2015, Bijelo Solarno Ogledalo, kin 178.“Ovo pomračenje Lune, 28.09, će biti izrazito rijetko jer će se dogoditi na dan kada će Supermjesec / Superluna biti najbliža  ove 2015.” - Wikipedia

Ako pogledamo sve četiri krvave Lune / Mjeseca, i izračunamo koliko je dana prošlo od prvog 15. 4. 2014 do 28.9. 2015 vidimo da je u pitanju interval od 530 dana (53x10): frekvencija manifestacije (10) Sirijuskog preporoda (52+1). 
Zašto Sirijuski preporod? 364 dana godine plus Dan izvan Vremena  čine 52tjedna + 1= 53, odnosno broj rođenja novog, ili frekvencije Sirijuskog preporoda (ponovnog rođenja –Kin 53 je i kin Quetzalcoatla (Kecalkoatla). 

“Put koji otvara Kalendar 13 luna, tzv. “suh” usred kaotičnih voda umjetnog vremena 12:60, put je spasa života na Zemlji.” –  Jose Argeulles, Valum Votan 

TOTEM ELEKTRIČNE LUNE JE JELEN. 3. Električna Luna Jelena, To je treća luna Začaranog vala Planetarnog služenja (treći mjesec – luna, u godini). Pitanje ove lune je : Kako mogu poboljšati svoje služenje? Akcija povezuje, moć aktivira, karakteristika služenje. TOTEM ove lune je Jelen - simbol božanske svjetlosti, ljepote, čistoće. Također simbolizira potragu za Bogom. Gospodar šume, elegantan, brz, lijep. Prilagođavaju se uspješno okolici i osluškuju i najmanji šum- odlikuju se budnošću i očaravajućom intuicijom. Osobe rođene u Luni Jelena sposobni su brzo shvatiti bit odnosa te s iznenađujućom točnošću pogoditi osjećajna stanja drugih ljudi. Ljudi-jeleni imaju zlatne ruke i obilje duhovnih vrijednosti, tako da često imaju po nekoliko zanimanja. Osobe rođene u ovoj luni Jelena svjesnom odlukom mogu dovesti u red suprotnosti u vlastitom unutrašnjem biću. Totem Jelena nas podsjeća na prirodne tokove i promjene koje se događaju u prirodi - želja za promjenom i u nama - (promjena godišnjeg doba). Jelen nas uči da s promjenama trebamo početi od sebe.

Nema komentara:

Objavi komentar