nedjelja, 3. svibnja 2015.

SPEKTRALNA LUNA ZMIJE U GODINI CRVENE SOLARNE LUNE



Dobrodošli u Spektralnu lunu oslobađanja! Ovo je jedanaesta luna u Začaranom valu planetarnog služenja. 

 Spektralna luna nas poziva da rastvorimo i preobrazimo niže sile i emocije u viša stanja postojanja i akcije. Sa višestrukim snagama u igri ovo može biti vrijeme izazova za mnoge. Naša planeta sadrži najprimitivnije nivoe svjesnosti. To je mjesto okupljanja duša brojnih sistema svjetova, od kojih su mnogi "izgubljeni u vremenu". 

Ovdje smo da se sjetimo. Čega da se sjetimo? Prvobitne misije (izvorne, originalne).  Zemlja je sićušna točka u solarnom sistemu a solarni sitem je sićušna točka u kozmosu. Cijeli kozmos vodi nevidljiva sila. Da bi smo razumjeli ovu silu trebamo podići naš um iznad iskrivljene matrice vremena, izbalansirati emotivno tijelo i obrazovati sebe u pogledu  unutrašnje i vanjske prirode stvarnosti u kojoj se sada nalazimo.

Dok otvaramo naš put kroz planetarnu gustinu, korisno je ostati aktivni (na najviši energetski napredak), ostati povezani i fokusirani na najviši razvoj i najviše dobro za sve. Spektralna luna otvara se heptadom 41 koja glasi: Seks spektralizlira Viziju.

U kozmologiji pulsara začaranog vala, jedanaesta pozicija ili 11ti ton završava pulsar čula druge dimenzije koji započinje u trećoj luni, Električnoj luni služenja. Na ovoj 11. poziciji mi rastvaramo i oslobađamo sve misli i nivoe svjesnosti koji ometaju naše više fino uslađivanje sa kozmosom. Mi smo svi moćan mikrokozmos kozmičke cjelovitosti koji se prostire od Ljudskog bića do Planete, Solarnog sistema, Galaksije, Univerzuma ( i Univerzuma) i Kozmosa.

Totem ove lune je Zmija. Trinaesti znak zodijaka, Zmijonosac (Ophiuchus)  - "Nosač Zmije" je pozicioniran sjeverozapadno od centra Mliječnog puta suprotno od Oriona. Zmijonosac se poistovećuje sa Asklepijem (Asclepius) drevnim doktorom i moćnim iscjeliteljem koji je poznat po tome što je vraćao mrtve u život. Budite na oprezu i iskoristite moćne iscjeljujuće energije stavljene na raspolaganje u novoj Spektralnoj luni 17 (18. maj) kodirane Crvenom ritmičkom Zmijom. Sada je vrijeme da otpustite muzej prošlosti i uđete još jednom u zvjezdano sjećanje galaktičke svjesnosti. 


U Spektralnoj luni 20-23 održati će se  petodnevni događaj u Los Angeles (http://app.streamsend.com/c/23829995/23635/4ugSzeq/tUGM?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.lawoftime.org%2Fpeacefuture) , istraživanje galaktičke svjesnost u odnosu na planetarne događaje koji se sada odvijaju na Zemlji. Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta. Možete kontaktirati Nickki, Plavu Ritmičku Ruku, na mailto:6hand227@gmail.com Nadamo se da ćemo se vidjeti tamo!




Fondaciji Zakon vremena je potrebna vaša podrška SADA! Ova fondacija je neprofitna organizacija koja se oslanja na podršku onih koji cijene ovaj rad i žele da se on nastavi. Ako želite to, molimo vas da priložite svoju donaciju na http://www.lawoftime.org/donate?content=249.

Drugi način da podržite Fondaciju je nabavkom nevjerovatnih izdanja knjiga  koja vam stoje na raspolaganju na http://www.lawoftime.org/bookstore.html?content=249   
Vaše donacije  bi bili veliki pokloni kako bi se  Fondacija podigla, osnažila i inspirirala! Hvala vam na vašoj velikodušnoj podršci.


 IZVOR: http://www.lawoftime.org/noos-letter/issue062-complete.html#sync

Nema komentara:

Objavi komentar