ponedjeljak, 17. studenoga 2014.

INTONIRANA LUNA PAUNA U GODINI CRVENE SOLARNE LUNE




Dobrodošli u Intoniranu lunu Pauna! To je peta luna (peti mjesec) začaranog vala Planetarnog služenja,  drži moć sjaja.

Pozvani smo u veliku Galaktičku uniju, no prvo moramo odbaciti svaki sloj stečene iluzije.

Sada smo u 18. luni, u Novoj galaktičkoj zraci koja je počela s Godinom Žutog Galaktičkog Sjemena, 26. srpnja 2013: Galaktička Sinkronizacija. Ovaj prvi sedmogodišnji ciklus Nove Galaktičke zrake proteže se od 2013 - 2020 (pogledajte fotografiju "7 godina Sirijanskog nadgledanja, skrbništva" ).

 
Prve tri godine (2013-2016) je tranzitno vrijeme u kojem ćemo uspostaviti te nove frekvencije u treće-dimenzionalnoj  fizičkoj stvarnosti. Kada novo svjetlo, nova frekvencija pogodi fizičku stvarnost, uzburka nesvjesne energije, što sada možemo vidjeti da se odigrava na našoj planeti.

 Ova godina Crvene Solarne Lune (2014-2015) nam daje priliku za vrhovno solarno iscjeljenje. To je vrijeme da se očisti i iscijeli  na svim razinama i vrijeme ponovnog povezivanja sa našim bitkom. Godina Bijelog Planetarnog Čarobnjaka (2015-2016), je vrijeme ubrzavanja manifestacije tih novih frekvencija u naš dan-po-dan život. Godina Plave Spektralne Oluje (2016-2017) je ključna godina katalizliranja s kojiom završava  812-dnevni ciklus i početak 53 52 godišnjeg ciklusa, ili Sirijanski kotač: 2756 godine. Očekujte pomak u promjeni svijeta u ovoj godini.

To razdoblje od četiri godine je vrijeme holografskog usklađivanja – prijeći ćemo most  treće-dimenzionalnog model dualnosti u peto-dimenzionalnu paradigmu galaktičke percepcije. Sljedeće tri godine 2017 - 2020 je vrijeme stabiliziranja Nove Galaktičke Zrake u telepatsko carstvo (baš kao što smo učinili s osjetilnom / fizičkom stvarnosti za prve tri godine 2013-2016). Tako da u godini Bijelog Magnetskog Čarobnjaka (2019-2020) možemo ostvariti "drugo viđenje", drugačiju percepciju,  što dovodi do potpunog razvoja holografsku percepciju. To opisuje put izvan tehnologije. (Na tehnološkom planu, na primjer, sada se predviđa da će svatko u Južnoj Koreji imati svog osobnog robota do 2020. godine).

U geometriji Pulsara, peti ton je četvrto-dimenzionalna kula – Kula Naredbe – koja nas usmjerava da osnažimo sebe do kolektivnog povratka esenciji – suštini bića.

 
 Totem životinja za ovaj mjesec je Paun, što znači ljepotu i uskrsnuće. Paunovi su ponekad povezani s Kristovim uskrsnućem. Oči u paunovom repu  predstavljaju svevideće oko Horusa. Horus je sin Izide i Ozirisa. Boje u obliku očiju na njegovom repu također predstavljaju zvijezde, Univerzum, Sunce, Mjesec i nebeski svod. Također, oko je simbolično portal za veće znanje (3.oko - unutarnje znanje). Paun je simbol ljepote, blagostanja, ljubavi, samilosti, unutarnje mudrosti, simbol duše, mira i besmrtnosti. Paun je poziv da se proširimo i razvijemo sve svoje aspekte, sve svoje potencijale. Poziva nas da se preispitamo da li je potrebno proširiti svoju perspektivu i pogledati dublje u vezi neke situacije. Paun nas uči da stojimo uspravno i pokažemo drugima naše talente i darove, da sjajimo svojim unutrašnjim sjajem.

Pogledajte blog Crvene Kraljice  "Otkrivanje Matrice ženstvenosti". http://1320frequencyshift.wordpress.com/2014/10/12/unveiling-the-feminine-matrix-isis-inanna-and-islam/



Sa ​kinom Crvenim Samopostojećim Zmajem je započela Intonirana Luna Pauna, (15. studenog) peta luna (mjesec ) u godini. Još jedan povoljan kin za početak lune! Sa Kinom 121 Crvenim Samopostojećim Zmajem ulazimo u Mistični stupac u Tzolkinu, 20 dana u sedmom središnjem stupcu Tzolkina gdje se susreću prošlost, sadašnjost i budućnost! Kin 121 je također potpis dana kada je Jose Arguelles otkrio Zakon Vremena, 1989. Na kin 121 Intonirane lune (15 11.2014)  je prošlo 35. galaktička spina (galaktička okretaja) od otkrića Zakona Vremena - imajte na umu da je 26. dana u ovoj  Intoniranoj luni 25. obljetnica tog otkrića. ​Također sa kinom 121 je  ​dan 93 od 812 dana ciklusa Solarne Svijesti.​ Mistični stupac je jedino harmonično  pokretanje ciklusa 20 dana u kojoj nema aktivacijskih galaktičkih portalia (20 dana od Zmaja do Sunca). U ovih prvih 20 dana ove lune je velika energetska podrška za usklađivanje sa visokim frekvencijama.​


Mistični stupac u Tzolkinu je ​​opisan kao rezonantni kanal i radijalni kanal kroz koje primamo informacije - "mjesto sadašnjeg trenutka ​gdje direktno primamo  znanje ,, rezonantno se usklađujemo sa "kanalom kroz kojeg govori"​ Bog (iz knjige "Accessing Your Multidimensional Self" - dostupna je na stranicama Law of Time za naručiti).

Izvor: http://www.lawoftime.org/noos-letter/issue056-complete.html#sync

Napomena:Mistični Kanal je sedmi stupac u Tzolkinu -  predstavlja sredinu Harmoničnog modula, Tzolkin matrice, sadrži 20 kinova. U Mističnom Kanalu susreću se prošlost, budućnost i sadašnjost, on je kanal između dimenzija. Nalazi se između dva stupca galaktičkih portala od po 10 dana u valu Crvene Zmije i valu Žutog Sjemena (sveukupno 20 kinova galaktičkih portala). Ovaj sedmi stupac u Tzolkinu simbolički predstavlja našu kralježnicu – našu rezonanciju sa višim frekvencijama. Predstavlja unutrašnju transformaciju. Sedam je mistična moć – katalizira moć kroz naših 7 čakri, kroz transformaciju svijesti vodi nas do božanskog svjetla. U Mističnom Kanalu energije su pojačane, stoga je važna naša sinkronizacija i prisutnost u trenutku, te fokus i namjera u ovom periodu transformacije. 
 




Mistična kolona u Tzolkinu također odgovara sedmom baktunu od 13 Baktuna Ciklusa Povijesti ( koji je završio 21.12.2012.) Sedmi baktun unutar ciklusa od 13 baktuna je poznat kao Baktun Učenja – samo središte Tzolkina, također i vrijeme u kojem je živio Budha. U ovoj galaktičkoj luni je sjajna prilika za podešavanje uma, samospoznaju, prilika za učenje i zajedničko aktiviranje u krugovima sinkroniziaranih meditacija.

PLAVI ZAČARANI ZAMAK PLAMTENJA
Sa Začaranim Valom Crvene Zmije ulazimo u 10 galaktičkih portala, sa Začaranim Valom Ogledala ulazimo u Mistični Kanal. Sa Kozmičkim Psom završava geneza Crvenog Zmaja. U samom centru Tzolkina ulazimo u val Plavog Majmuna. Započinje geneza Majmuna. Sa valom Žutog Sjemena ulazimo u novih 10 galaktičkih portala aktivacije. Ova četiri vala se nalaze u Plavom Zamku Plamtenja – zamku Magije i transformacije. Plavi Zamak Plamtenja omogućuje dublje transformacije u našem biću. Ovaj Zamak, treći od pet Zamaka unutar Tzolkina, sadrži dva stupca od po 10 GAP dana i 20 dana u Mističnom kanalu što predstavlja 40 dana intenzivne transformacije, velike podrške za ubrzavanje razvoja svijesti i aktiviranja našeg DNK. 52 dana Začaranog Plavog Zamka su vrlo intenzivni i daju nam puno mogućnosti za 
razvoj i samospoznaju.  




 



Nema komentara:

Objavi komentar