utorak, 15. studenoga 2016.

INTONIRANA LUNA PAUNA U GODINI PLAVE SPEKTRALNE OLUJE



Dobrodošli u Intoniranu lunu Pauna, lunu Sjaja! To je peta luna (peti mjesec) začaranog vala Planetarnog služenja,  drži moć sjaja.

Postoji mnogo preraspodjela / pregrupiranja koje se pojavljuju na Vremenskom brodu Zemlji. Postoje mnogi sustavi vjerovanja koji su „jedni drugima na putu“, koji se sukobljavaju i „sudaraju“.  Čovječanstvo je podijeljeno. Ta podijeljenost se manifestira na vanjskom planu kao rezultat podijeljenosti u našoj nutrini. Sve dolazi iz uma. Naši umovi su povezani i zajedno čine kolektiv.




Mi smo još uvijek u sredini frekvencije ratova. Iznad površine se nalaze mjehurići mraka. Ne može biti mira na Zemlji, bez unutarnje promjene. Kada razriješimo našu unutrašnju dvojnost, vanjski svijet se magično mijenja. U ovoj luni smo pozvani Prisjetiti se i zapamti naše moći priključivanjem našeg um natrag u Izvor, u ecenciju.

Ahimsa je princip nenasilja među svim živim bićima. To je bila ključna praksa Gandhija

     "Ahimsa je atribut hrabrosti. Kukavičluk i ahimsa ne idu zajedno više od vode i vatre. Čovječanstvo mora izaći iz nasilja samo putem nenasilja. Mržnja se može prevladati samo ljubavlju. Brojač-mržnje samo povećava površinu kao i dubinu mržnje. "-Gandhi
 

 



Jedan od načina da osnažimo svoje biće u ovoj luni je da očistimo naše tijelo i odaberemo poboljšati prehranu konzumiranje više cijelih, neprerađenih namirnica, odabrati vegetarijansku ili vegansku prehranu. U ovoj luni je dobro vrijeme za detox ili napraviti promjene načina života za smještaj višu vibraciju.


U geometriji Pulsara, peti ton je u četvrtoj dimenziji, u začaranom valu se nalazi na komandnoj Kuli, usmjerava nas prema našoj nutrini, prema sebi, kako bi osnažili Povratak Duhu u kolektivnoj svijesti. 

Podsjetnik: U sebi nosimo plan, nacrt Raja na Zemlji. Uskrsnuće naših  paranormalnih sila je na dohvat ruke. Svijet kojeg smo poznavali se raspada, vanjski svijet umire. Više nema vremena za sumnju. Iluzorna stvarnost izgrađena na pohlepi i stjecanja, treba se  rastvoriti u svjetlu Duha. Sve ovo što se događa sada u svijetu je posljedica  kolektivne karme – događaji koji se odvijaju sada su rezultat naših neispravnih djelovanja i zanemarivanja, ignoriranja zakona prirode. 
 




Svaka misao koju  mislimo ima električni naboj i širi se u krugovima ( poput kamenčića kojeg bacimo u vodu – krugovi se šire iz centra - ripple effect ). Naš um je izravno povezan s elektromagnetskim poljem Zemlje. Zemljino magnetsko polje je izravno povezan sa Suncem, sa njegovim ciklusima sunčevih pjega, solarnih baklji  i koronarnih  izbačaja. Trajno bombardiranje solarnog i kozmičkog zračenja izravno utječe na biosferu i naš um.



 To zračenje šalje – prenosi  kontinuirani tok viših misaonih obrazaca u  našu planetu. Ove ne-konceptualne misaone forme nazivaju se provedbeni valovi (mentation waves). Želimo se otvoriti za primanje ove nove frekvencije, novih valova koji ulaze kroz novu Galaktičku zraku svijesti! Da bismo primili nove frekvencije za širenje naše svijesti, potrebno je pustiti stare obrasce razmišljanja i ponašanja, preuzeti odgovornost za sve naše misli i djela. Potrebno je stvaranje svjesnog napora usmjeravanja našeg uma prema svetom, prema nadahnuću i visokim misaonim formama. Stvaranje svjesnog napora kako bi naš um bio prožet svetim, nadahnućem, visoko vibrirajućim  misaonim formama ljubavi, mira, svjetlosti. 

 

Sinkronijski kodovi djeluju kao most iz našeg uvjetovanog uma prema umu Noosfere.  Noosfera -  um planete Zemlje je interaktivan i spoznaje se kroz samo-reflektivnu svijest. Planeta Zemlja ima um Noosferu, mi živimo unutar njezinog uma. Da bismo shvatili Noosferu, trebamo ući u Vrhovno Jedinstvo Svijesti. 


 U intoniranoj luni određujemo formu našeg služenja. Ova luna ima pitanje: Kako mogu poboljšati svoj potencijal? Kako najbolje mogu osnažiti sebe, unaprijediti sebe. Akcija mu je nalagati, moć poticati, karakteristika sjaj. Iza logike je kreativna misao. Iza kreativnog razmišljanja je mašta. Gubitak mašte je jedan od najvažnijih destruktivnih sila na planetu.

  „ Mašta definira super osjetljiv raspon mogućnosti otvoren nadsvjesnim stanjima uma koji više nije ograničen fizičkom domenom uvjetovanosti.“ - Valum Votan
  



Totem životinja za ovu intoniranu Lunu je PAUN, koji predstavlja ljepotu, sjaj i uskrsnuće. Paun je također povezan s feniksom koji se uzdiže iz vlastitog pepela-simbolizira otajstvo uskrsnuća -
povezani s Kristovim uskrsnućem. Oči u paunovom repu  predstavljaju sve - videće oko Horusa. Horus je sin Izide i Ozirisa. Boje u obliku očiju na njegovom repu također predstavljaju zvijezde, Univerzum, Sunce, Mjesec i nebeski svod. Također, oko je simbolično portal za veće znanje (3.oko - unutarnje znanje). Paun je simbol ljepote, blagostanja, ljubavi, samilosti, unutarnje mudrosti, simbol duše, mira i besmrtnosti. Paun je poziv da se proširimo i razvijemo sve svoje aspekte, sve svoje potencijale. Poziva nas da se preispitamo da li je potrebno proširiti svoju perspektivu i pogledati dublje u vezi neke situacije. Paun nas uči da stojimo uspravno i pokažemo drugima naše talente i darove, da sjajimo svojim unutrašnjim sjajem. 


INTONIRANA LUNA POČINJE sa Plavim Ritmičkim Majmunom.
Dali 1 - Kin 71, Plavi Ritmički Majmun (15. studeni)
Kao i prošle lune, ova luna također uključuje 6 aktivacije galaktičkih portala: prvi je na kin Žutog Rezonantnog Ljudskog bića (16. studenog). Drugi je Kin 77, Crvena kKristalna Zemlja (21. studenog), označava Ah Vuc Ti kabini, unutrašnji čuvar kristalne jezgre Zemlje ... Treći je na sljedećoj Mladi mjesec / Lunu,  Kin 85, Crvena Rezonantna Zmija
( 29. studenog). Četvrti je Kin 88, Žuta Planetarna Zvijezda (2. prosinca). Peti je Kin 93, Crveni Lunarni Nebeski Šetač (7. prosinca). Šesto i konačno aktiviranje galaktičkiog portala u ovoj luni je na Kin 96, Žuti Intonirani Ratnik (10. prosinca) – i Dan Magične Kornjače (ton kina dana i ton lune su isti ton, INTONIRANI).  U ovoj luni završava Val Bijelog Spojitelja Svjetova. Počinje val Oluje, treći val u Bijelom začaranom zamku Prelaska. Također u ovoj luni imamo i Val Žutog Ljudskog Bića, četvrti val u Bijelom Sjevernom Zamku prelaska.

 
Nastavljajući brojanje jedna luna = Jedan Kin koje je započelo u Magnetnoj Luni godine Žutog Intoniranog Sjemena (1997. god.), ovaj luna odgovara Kinu 252, Žuto intonirano Ljudsko biće.






Ova luna ima četvrto-dimenzionalni planetarni utjecaji Merkura, Zemlje, Urana i Plutona. Na Telektonon ploči, Merkur i Pluton zajedno drže 1. krug: alfa-omega punjenja,  i Zemlja i Mars zajedno imaju krug 3: Telektonon kanal kroz koji govori duh Zemlje. 


 

Heptade staze u Intoniranoj luni- Snaga inteligencije

Heptada 17: Svijest evoluira Viziju (15-21 studenoga)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Žuto Sjeme (GK Jupiter) i Plavi Orao (SP Jupiter) - Heptada pod jakim utjecajem Jupitera, planete pod skrbništvom snage Vizije i Svijesti

Heptada 18: Svijest razvija Inteligenciju (22-28 studeni)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Žuto Sjeme (GK Jupiter) i Žuti Ratnik (SP Saturn)

Heptada 19: Bezvremenost budi Inteligenciju (29 studenog-5 prosinca)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Bijeli Čarobnjak (SP Maldek / Asteroidni pojas) i Žuti Ratnik (SP Saturn)

Heptada 20: Vizija prenosi Intelligenciju (prosinca 6-12)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Plavi Orao (SP Jupiter) i Žuta ratnik (SP Saturn)


 IZVOR https://lawoftime.org/noos-letter/issue082-complete.html#sync








srijeda, 2. studenoga 2016.

MEDITACIJA NA DAN KINA 60 ŽUTO GALAKTIČKO SUNCE, 4.11.2016.



 

MEDITACIJA NA DAN KINA 60 ŽUTO GALAKTIČKO SUNCE, 4.11.2016. 

U svjetlu planetarnih događanja, preporučuje se produžetak meditacije na pet dana sa završetkom na Kozmičku Zmiju (9. 11. 2016.) Budite otvoreni na primanje!

TAKOĐER U NAREDNIH 5 DANA (u periodu od 4.11. 2016. do 9. 11. 2016.) MOŽETE MEDITIRATI OVU MEDITACIJU U BILO KOJE DOBA DANA! 
OVAJ DAN JE POSEBNO VAŽAN I POZIVAM SVE VAS DA SE POSVETITE OVOJ MEDITACIJI - KAKO BISMO SA ZAJEDNIČKIM TELEPATSKIM VALOM OMOGUĆILI da se prirodna Svjetlosna frekvencija 13:20 sa lakoćom titra i teče na planeti. Na kin 60, 4.11. 2016. počinje nova etapa svjesnosti - novi ciklus  na univerzalnom nivou - nova faza SOLARNE  evolucije!!!!
  POZVANI SMO PRIKLJUČITI SE U OVOM VELIKOM DOGAĐAJU! 


NA KIN 60 ŽUTO GALAKTIČKO SUNCE – POTPIS PAKAL VOTANA
(jasni znak na poklopcu sarkofaga), 4 studenog 2016. u 11:11 sati prije podne, PO PACIFIČKOM VREMENU. - GLOBALNO SINKRONIZIRANA MEDITCIJA za povezivanje sa SOLARNOM SVIJESTI, povezivanje sa Višim umom. Viši um je izravno povezan sa Solarnom Svijesti. Sa ovim kinom 60 se završava dvogodišnji ciklus podizanja Svjesnosti Sunca ( ciklus od 812 dana). Pridružite se na sinkroniziranu meditaciju za aktivaciju Solarne svjesnosti. Ovo je kozmičko, galaktički i planetarni događaj. Sa usmjerenom namjerom, možemo preusmjeriti tijek svjetskih događaja u pozitivne ishode ili ublažiti neke teške karmičke utjecaje.

Globalno sinkronizirana meditacija počinje u
11:11 do 12: 11
- PACIFIČKO VRIJEME.

4.11.2016. Za našu bioregiju na planeti  točno vrijeme meditacije je u 19.11h ( sinhronicitet =19.11. Spektralna Oluja) .Ostanite povezani sa Solarnom svjesnosti.



POZIV Stephanie South, CRVENE KRALJICE NA SINKRONIZIRANU MEDITACIJU ŠIROM SVIJETA!


MEDITACIJA za one koji nemaju pametne telefone za preuzimanje aplikacije.
Ova meditaciju / aktivaciju trećeg oka i povezivanja sa SOLARNOM SVIJESTI smo već prakticirali u godini Bijelog planetarnog Čarobnjaka, u Galaktičkoj luni sokola.Obratite pažnju na sinkronicitete galaktičkog tona: sa ovom meditacijom za povezivanje sa novom galaktičkom zrakom i solarne svjesnosti smo započeli u Galaktičkoj luni sokola prošle mayanske godine. U ovoj godini na dan meditacije za podizanje solarne svjesnosti i sidrenje te nove visoke frekvencije je kin ŽUTOG GALAKTIČKOG SUNCA  - ponovo ton Galaktički, ton 8. Ton galaktički je ton integriteta, ton duhovnosti, i ton koji je povezan sa stvaranjem Univerzuma – važna ferkvencija u Fibonaccijevom nizu. 


MEDITACIJA ZA SPAJANJE SA SOLARNOM SVJESNOSTI
Kako se spojiti sa novim snopom Zrake 
Opusti svoj um u njegovo prirodno stanje (PAR MINUTA PRAKTICIRAJ MEDITACIJU PRIRODNOG UMA). Usredotočite se na dah i ispraznite um, razvijte osjećaj mira.   Vizualizirajte blistavi, zračeći plamen Sunca kako pulsira iz tvog trećeg oka. Praksom možete povećavati i smanjivati svjetlo u meditaciji. Osjetite toplinu i sjaj tog unutarnjeg sunca, impuls iz vašeg trećeg oka, a zatim kako ta toplima i svjetlost cirkuliraju kroz cijelo tijelo -   širi se cijelim živčanim sistemom otvarajući tvoju srčanu čakru.
 
 Sada pulsiraj svjetlosnu zraku kroz svoje treće oko sve do centra Sunca (ako želiš, ovu meditaciju  možeš raditi i na otvorenom prostoru). Vizualiziraj da se povezuješ pomoću snopa zrake sa središtem Sunca.  
 
  Dok šalješ ovu zraku u centar Sunca, vidjeti ćeš kako kroz leću Sunca jedan drugi zrak počinje dolaziti ka TEBI. To je Nova galaktička zraka (koji sadrži novu energiju i nov način opažanja). Uroni u tu Zraku potpuno se stapajući sa njom Vizualizirajte kako kroz svjetlost Sunca primate novu zraku SOLARNE SVJESNOST. Kroz svjetlost primate nove informacije, svijest se širi i podiže se frekvencija, aktivira se DNK, primaju se frekvencije za nove evolutivne programe. 

 
        
    Sa ovako uvećanom energijom, usmjeri zraku na ključne ljude, mjesta i stvari kojima je potrebno iscjeljenje. UPOTRIJEBI MOĆ SVOGA UMA U PREUSMJERAVANJE  svih grešaka, nečistoća, zagađenosti, bola, straha i pogrešnih misli natrag u PRVOBITNI IZVOR gdje se ta energija ČISTI, PROČIŠĆAVA, USKLAĐUJE I REGENERIRA. 


Sa osjećajem zahvalnosti i uzbuđenjem djeteta  USMJERI SVOJ MENTALNI ZRAK iscjeljenja na cijelu kreaciju ( vidi nastavak  teksta)   Neka ti ovakav stav (koji nije vezan isključivo za riječi) služi za stvaranje što moćnije energije. Nemoj nikada izgubiti osjećaj zahvalnosti!


Vodi (svim vodama): OČISTI SE! PROČISTI SE! VRATI SE U SKLAD! REGENERIRAJ SE! HVALA TI!                                                           
  Zraku/Atmosferi:  OČISTI SE! PROČISTI SE! VRATI SE U SKLAD! REGENERIRAJ SE! HVALA TI!                                                                                                
 Biljkama/mineralima OČISTITE SE! PROČISTITE SE! VRATITE SE U SKLAD! REGENERIRAJTE SE! HVALA VAM!    

Domaćim i divljim životinjama OČISTITE SE! PROČISTITE SE! VRATITE SE U SKLAD! REGENERIRAJTE SE! HVALA VAM!                                         
  Svim bićima koja pate (ukjučujući i svjetske lidere) OČISTITE SE! PROČISTITE SE! VRATITE SE U SKLAD! REGENERIRAJTE SE! HVALAVAM!   
                                      
Usmjeri svoju mentalnu zraku zahvalan / zahvalna svim precima i zvjezdanim ljudima. 

Neka se tvoja zraka proširi nazad kroz portal Sunca pa sve do galaktičkog centra/Hunab Ku.


Iz centralnog galaktičkog izvora koji je svuda u isto vrijeme neka sve bude kao svjetlost uzajamne ljubavi.
Ah Yum Hunab Ku Evam Maya, Ema Ho!




Napomena: Na kin 60 Žuto Galaktičko Sunce, ( potpis Pakal Votana, jasni znak na sarkofagu, kin inkarnacije Pakal Votana na planeti ), se podiže frekvencija SOLARNE SVJESNOSTI u cijelom Univerzumu – sve Zvijezde, sva SUNCA će podići svoju frekvenciju i primiti nove informacije, znanja koje se učitavaju znanje iz različitih zvjezdanih sustava. Ova zraka je kolijevka novih frekvencija, nove spoznaje i novog načina bivanja na planeti Zemlji. Pošto smo i mi višedimenzionalna Svjetlosna bića, povezani smo sa solarnom svijesti, sa VIŠIM UMOM!


Ovaj novi snop evolutivne galaktičke zrake pokreće nove programe s vremenskim otpuštanjem s različitim snopovima informacija koje se oslobađaju, postaju dostupni u  preciznim točkama u vremenu.

Također se meditacija može pratiti pomoću aplikacija  za pametne telefone  31.10.2016. https://lawoftime.org/app

TAKOĐER MOŽETE MEDITIRATI U BILO KOJE DOBA DANA!

Naš viši um je direktno povezan sa Suncem - SOLARNOM SVJESNOSTI!!!

Individualno i kolektivno aktiviranje Solarne svjesnosti u cilju promjene toka i pravca svjetskih događanja u pozitivan ishod.

 ŽIVOT JE POTPUNI IZRAZ HARMONIJSKE FREKVENCIJE. 

Pridružite se meditaciji i postanite dio velikog evolutivnog događaja! Budite dio podizanja svjesnosti na planetarnom i osobnom nivou!

Proslijedite molim vas svima za koje mislite da bi se rado priključili ovom planetarnom - galaktičkom - kozmičkom događanju!
Hvala!
IN LAK'ECH!
Vesna Uaxak Etznab











ZAVRŠETAK CIKLUSA 812 - PODIZANJE SOLARNE SVJESNOSTI






DRAGI PLANETARNI KINOVI!
PODSJEĆAM NA VAŽAN PLANETARNO - GALAKTIČKO - KOZMIČKI  DOGAĐAJ na kin 60 ŽUTO GALAKTIČKO SUNCE  - završetak ciklusa od 812 dana podizanja solarne svjesnosti.

GLOBALNO SINKRONIZIRANA MEDITACIJA 4. STUDENI - AKTIVACIJA SOLARNE SVJESNOSTI!!! NA KIN 60 ŽUTO GALAKTIČKO SUNCE – POTPIS PAKAL VOTANA (jasni znak na poklopcu sarkofaga), 4 studenog 2016. u 11:11 sati prije podne po pacifičkom vremenu, a za našu bioregiju u 19:11sati.
 GLOBALNO SINKRONIZIRANA MEDITCIJA za povezivanje sa SOLARNOM SVIJESTI, povezivanje sa Višim umom. Viši um je izravno povezan sa Solarnom Svijesti. Sa ovim kinom 60 se završava dvogodišnji ciklus podizanja Svjesnosti Sunca ( ciklus od 812 dana). Pridružite se na sinkroniziranu meditaciju za aktivaciju Solarne svjesnosti. Ovo je kozmičko, galaktički i planetarni događaj. Sa usmjerenom namjerom, možemo preusmjeriti tijek svjetskih događaja u pozitivne ishode ili ublažiti neke teške karmičke utjecaje.

Globalno sinkronizirana meditacija počinje u 11:11 do 12: 11
po pacifičkom vremenu, a za našu bioregiju u 19:11 sati ( sinkronicitet za godinu Plave Spektralne Oluje 19:11). Također možete meiditirati u bilo koje vrijeme u toku dana.

Ostanite povezani sa Solarnom svjesnosti. Kako bi se što bolje sinkronizirali u vremenu meditacije Law of Time org. je osmislio posebnu vremensko prostornu meditaciju koja nas povezuje sa Solarnom svijesti.

 Aplikaciju za pametne telefone sa meditacijom možete preuzeti na dan Silio 14, Kin 56! (31.10.2016.) https://lawoftime.org/app
Zanimljivo je da je kin 60 - također i 102 dan u godini - a kin 102 Je Spektralni Vjetar, Oslobođenje Duha i potpis Paramahanse Joganande.


Na kin 60 - galaktički potpis Pakal Votana, povezan je sa solarnom svijesti - značenje Pakalovog imena je SOLARNI ŠTIT. Na ovaj dan kompletiranja podizanja solarne svjesnosti na planetarno, galaktičko / kozmičkom nivou.

 U mayanskom kalendaru pratimo mnoge cikluse - jer sve se događa u ciklusima - svi evolutivni procesi su KODIRANI ciklusima. 
Ovom prilikom podsjećam na važnost ove godine PLAVE SOLARNE OLUJE!!!!  Četvrti dan Samo-postojeće lune (21. 10. 2016. kin 46 Bijeli Rezonantni Spojitelj Svjetova,  jasni znak na poklopcu sarkofaga Pacal Votana. Radijalna plazma Kali.


Također cijela ova godina Plave Spektralne Oluje je aktivirana radijalnom plazmom KALI, kataliziranje energije, kataliziranje samostvaranja, , transformacija, povezivanje 3d, sa 4 d i višim dimezijama - INTEGRACIJA. Bijeli Rezonantni Spojitelj Svjetova je ključni datum na koga treba obratiti pažnju, a još je i posebna veza sa kodiranim datumom  21. 10. 4772. 


Na ploči zapisa u Palenkeu, datum 1.0.0.0.0.8, 5 Lamat, 1Mol odgovara datumu 21.10. 4772, skoro 3000 godina u budućnosti
Valum Votan piše o ovom datumu: "Ovo nije neki slučajan datum, već je točno 7 baktuna i 8 dana poslije 21.12.2012, točno 20 baktuna i 8 dana poslije početka Ciklusa Povijesti, 3113 prije naše ere. Ako je 21.10.2016. (4. dan Samopostojeće lune=4772, 1.0.0.0.0.8, onda je 13. 10. , 24. dan Električne lune točno završetak ciklusa od 20 baktuna koji  je započeo 13.8. 3113 (Julijanska 3114.).



Kako se nosioci godine mijenjaju tokom 52 godine, prethodna godina Spektralne Oluje se dogodila 1964., a prije toga 1912. (kada je potonuo Titanik). Slijedeća godina Spektralne Oluje će biti 2068. i svake 52. godine sve do 4772. godine DA (Dominacije Arkturusa)!
 


 












Dakle sa ovom sadašnjom godinom smo također povezani i sa godinom Plave Spektralne Oluje U BUDUĆNOSTI. Godina Plave Spektralne Oluje u budućnosti 4772. godine, je godina mnogih otkrovenja, visokih frekvencija znanja, Svjetlosti, Ljubavi, razumijevanja i proširene svijesti, vrijeme svjetlosne inteligencije. Tako da  već u ovoj godini sada primamo te informacije i frekvencije i zbog toga je transformacija tako ubrzana, zbog toga su intenzivna rastakanja umjetno stvorenih matrica, ubrzano je prevazilaženje svega onoga što nas sputava i što trebamo ostaviti iza sebe. 


Podsjećam - svaki kin je radijalan, fraktalan, višedimenzionalan. To znači da svaki kin ima mogućnost povezati nas kroz prošlost - sadašnjost - budućnost, kroz višedimenzionalnost, kroz putovanje paralelnim svjetovima, a da je istovremeno u VJEČNOM SADA. 

PODSJEĆAM: Godina Plave Spektralne Oluje je ciklus Novog Sirijusa 1.29 , sa ovom godinom je započelo 53 ciklusa od 52 godine ili Sirijus KOTAČ (ukupno 2756 godina). Ovaj prvi Sirijuski kotač je od 2016-2068 kada se uspostavlja Prva Galaktička dinastija Vremenskog broda Zemlja. U ovo vrijeme vidjeti će se veliki pomaci u telepatskim tehnologijama i sposobnostima uma.
 
Ovi kodovi vremena, a naročito Sinhronotron i Sinkrogalktička yoga,  ubrzavaju  sposobnosti mozga, INTEGRIRAJU višedimenzionalnost našeg bića,  naš um počinje funkcionirati kao matematički uređena matrica sa istovremenim doživljajima višestrukih značenja.
 SIRIJUS KOTAČ



Zahvaljujući sinkronijskim kodovima i ciklusima koje pratimo dobili smo  dodatna  značenja o dva niza ciklusa – 13 baktuna i 7 baktuna, dva ključna broja stvaranja Zakona vremena. – ukupno 20 Baktuna koji označavaju ciklus totaliteta, uspostavljanje Dinastije Zemlje.

Obratimo pažnju na ovaj ciklus od 20 godina.
Sa kinom Žutim galaktičkim Suncem je 102 dan u godini. koji kodira ciklus od 260 luna koji je započeo brojanjem jedan kin jedan luna od 1997. godine.

 Sa Žutim galaktičkim Suncem (4.11.2016.) je točno 20 godina ciklusa, kompletiranih 20 solarnih prstenova Čarobnjaka na Zemlji. Nalazimo se u 7godišnjem ciklusu NOVOG SOLARNOG LJUDSKOG BIĆA, u ciklusu Sirijanskog nadgledanja i NOVE ZEMLJE!
Od početka nove galaktičke zrake Noosfera je aktivirana,  svi smo pozvani sudjelovati u življenju prirodne frekvencije vremena i manifestiranju naroda OMA - oni koji su se vratili preko mosta vremena -OMA original matrix attained / originalna matrica ostvarena.

https://1320frequencyshift.wordpress.com/2013/01/24/return-of-the-people-of-oma/

 U ovih 20 godina svaka  pojedina godina je bila kodirana jednim začaranim valom - tako je ova godina Plave spektralne Oluje kodirana Žutom Zvijezdom / Umjetnošću. Prisjetite se da je svaka luna  kodirana jednim kinom ( o tome dobijete informacije za svaku lunu kojim je kinom kodirana, također info na blogu). Ova luna je kodirana kinom 251: Samopostojećim Majmunom a u proročanstvu sudbine ima analog / izazov kin 108 Samopostojeću Zvijezdu. Po čemu je ovaj analog važan? Taj kin 108 označava GM108X, prijenos uma - mentalnu transmisiju galaktičkih Maja. Također  broj 108 je važan broj duhovnosti u mnogim kulturama na planeti.
Vratimo se na časak na Sirijus Kotač i 53 ciklusa po 52 godine. Ciklus se kompletira  4668. godine-4720. godine = jedan VELIKI CIKLUS SIRIJUSA, Kotač vremena od 2,704 godina
. Sa 53. ciklusom i godinom 4720-4772 = VELIKI Sirijus preporod ciklus od = 7 baktuna od 7 Dinastije Zemlje Vremenskog Broda Zemlja 2013 = 1.0.0.0.0.0; 20 baktuna od  3113. godina prije nove ere; Osmi dan baktuna ciklusa 8, 1.0.0.0.0.8 = Povratak Pacal Votana, Zvijezdanog  Putnika!

O POVRATKU PAKAL VOTANA: 
Valum Votan piše (jedan od njegovih posljednjih tekstova):
"Tko  drugi do specijalni svjedok vremena bi mogao postaviti trag, dekodirati ga, a zatim, tko već on, ti može reći: Sedam baktuna  uslijediti će poslije kraja ciklusa povijesti od 13 baktuna. Jedan baktun za svaku od sedam generacija da ostvare svoju dugo-probanu i drevnu buduću povijest.
Unutar ovih sedam baktuna, manje četiri godine, biti će točno 53 ciklusa od 52 godine, SIRIJUS KRUG  vremena od 2016. godine Oluje 11, do 4772. godine koja je  također godina Oluje 11, ukupno 2756  godina za Sedam dinastija Vremenskog broda Zemlja kako bi  ostvarile svoje buduće naslijeđe. Tada ću se ja vratiti, specijalni Svjedok Vremena, pod komandom Zvijezde Arkturus, osmog dana poslije 7. Baktuna – to je kraj 20 baktuna ciklusa transformacije Zemlje, na 90. dan po završetku 53. Solarnog galaktičkog ciklusa, ciklusa Sirijanskog ponovnog rođenja u vremenu…I tada će se razumijeti što se podrazumijeva  pod sedam dolazećih generacija, ukupno sedam baktuna, 53 ciklusa Sirijanskog kotača  vremena. 
Moj je zadatak – moja dužnost – za cijelo čovječanstvo, je da vidim i odredim što leži izvan tog praga za slijedećih 2760 godina – do mog sjledećeg povratka u vremenu kao Zvjezdanog putnika iz daleke budućnosti – odnosno, do godine 4772 DA – točno sedam baktuna i osam dana poslije 2012.godine.
Pogledaj: Od 3113. prije naše ere do 353. prije naše ere, kraja sedmog Baktuna, Učenja uma točno je 2760 godina, isto kao od 2012 do 4772., 2760 godina, točno sedam baktuna poslije zatvaranja ciklusa – to je vrijeme kada ću se ja vratiti. "


(4772 = 7885 godina poslije 3113. prije naše ere,  što je točno 2.880.000 kinova, što je ekvivalent 20 baktuna. Prema vigesimalnom pisanju 20 baktuna, 144.000 x 20 kinova,  piše se 1.0.0.0.0.0. )
 U ovoj godini PLAVE SPEKTRALNE OLUJE imamo veliko podizanje ferkvencije i direktno smo povezani sa kinom godinom Plave Spektralne oluje sa transcendetirajućim visokim  frekvencijama u budućnosti - i sa ciklusima Sirijusa i svim znanjima koje primamo od Sirijusa. SADA imamo mogućnost osobnog rasta. širenja svijesti, podizanja frekvencije i transcendencije.
OVO JE SVETO VRIJEME !


SINKRONIJSKI kodovi vremena, a naročito Sinhronotron i Sinkrogalktička yoga, ubrzavaju sposobnosti mozga, INTEGRIRAJU višedimenzionalnost našeg bića, naš um počinje funkcionirati kao matematički uređena matrica sa istovremenim doživljajima višestrukih značenja.
 

 Svaka Nova mayanska godina otvara nova svjetlosna vrata - a unutar svake godine imamo aktivacije  i otvaranja portala u vremenu koji su povezani sa ciklusima i FRAKTALIMA VREMENA - koje pratimo i kroz dnevne kinove - sinkronijske kodove.

U ovoj novoj galaktičkoj zraci primamo jako puno informacija. Puno toga se događa na mnogim nivoima. U ovim novim frekventnim programima događaju se potpuno novi evolutivni procesi - iz HUNAB KUA , centra galaksije emitiraju se mnoge informacije, frekvencije. Emitira se nova frekvencija koja također otkriva sve ono što je do sada bilo skirveno u nama, sva ona znanja koja su do sada bila u tajnosti, dobivamo uvide, svijest se širi...

Mnoge manipulacije se otkrivaju u svojem pravom svjetlu, maske padaju, mnoga vjerovanja, zastarjeli obrasci se rastvaraju.

Događa se masovno nezadovoljstvo na planetarnom nivou. Umjetno stvoreno vrijeme se rastače... Na samom smo početku nove galaktičke zrake evolucije! U ovom ciklusu od dvije godine  - 812 dana - sve ove promjene su bile potencirane, ubrzane kako bi se što više povezali sa našim unutrašnjim bićem, sa našom esencijom. Pozvani smo u naš život donijeti svoju istinsku prirodu, božansku iskru koja je u svakom od nas. Pozvani smo osvijestiti važnost razvoja Galaktičke kulture ovdje na Zemlji - kulture Svjetlosti. Ljubavi, Harmonije. 

 (Za detaljan opis godine Plave Spektralne Oluje pogledajte post u arhivi bloga).


 PRIDRUŽITE SE GLOBALNO SINKRONIZIRANOJ MEDITACIJI!!!
PRIDRUŽITE SE OVOM VAŽNOM DOGAĐAJU PODIZANJA OSOBNE SVIJESTI I PODIZANJA SVIJESTI NA PLANETARNOM NIVOU!

IN LAKE'CH!
VESNA UAXAK ETZNAB