srijeda, 8. lipnja 2016.

KRISTALNA LUNA ZECA U GODINI BIJELOG PLANETARNOG ČAROBNJAKA



Dobro došli u Kristalnu Lunu Zeca, lunu suradnje, 12 lunu Začaranog vala planetarnog služenja.

30.5.2016. Sa kinom Bijelim Ritmičkim Vjetrom je započela KRISTALNA LUNA ZECA: Dobro došli u Kristalnu Lunu Zeca, lunu suradnje, 12 lunu Začaranog vala planetarnog služenja.

 „Sve sile u svemiru su već naše. Mi smo ti koji stavljamo ruke ispred očiju i plačemo da je mrak.“ -Swami Vivekananda

 Svi događaji u svemiru su povezani u svakom trenutku njihovog jedinstva u vremenu. Budući da smo mikrokozmos kozmosa svi događaji u našem svakodnevnom životu također su povezani u svakom trenutku njihovog jedinstva u vremenu. Preuzimanje odgovornosti za naše misli i vibracija ima izravan utjecaj na cjelinu, više nego što možemo zamisliti!


Kada bismo mogli vidjeti misli naše vrste – misli, razmišljanja kao sloj, kao sferu koja pokriva cijeli planet, vidjeli bismo neispravnu   patchwork mrežu, koja je politički, vjerski i ideološki podijeljena, moralno otupjela, zasićeni učincima profita i pohlepe - i sve prije nego jedinstveno polje svijesti.

To je divlje nedosljedna i nesuvisla igra snaga unutar Noosfere (misleći sloj Zemlje), koja ovjekovječuje i pokreće političko, vjersko, nacionalističko i korporativno donošenje odluka koji oblikuje svakodnevni svijet. Dok kod  ljudska bića nisu svjesna svojeg djelovanja kroz misli koje odašilju, ostati ćemo izvan kontrole i dalje pogubno djelovati na biosferu. -José Arguelles



Razmislite o sljedećem, uzmite u obzir sljedeće sjmernice Valum Votana u svjetlu ljudske evolucije i dolaska noosfere, pročitajte Manifest noosfere José Arguellesa:
   -  Kontemplirajte o  značenju i evolucijskoj svrsi noosfere kao samo-reflektirajućoj svijesti i mentalnom sloju planeta.

    - Kontemplirajte što to znači da živimo u interaktivnom Univerzumu.

    - Kontemplirajte o Zemlji kao cijelom sustav u kojem s svi dijelovi utječu na cjelinu. Kako misli-vibracije utječu na cjelinu?

    - Kontemplirajte o relativnost vašeg razmišljanja i vaših pretpostavki u odnosu prema svima drugima. Svi imaju svoja razmišljanja i pretpostavke – kada sagledamo stvari na ovaj način, shvaćamo da je potrebno ponovno razmotriti cijeli naš program.
U cilju ispunjenja našeg potpunog ljudskog potencijala, moramo pogledati na drugu stranu tekućeg tehnološkog napretka i postaviti nova pitanja.

- Što ako je ova tehnološka civilizacija posrednik i nestabilna faza u evoluciji više svjesnosti?

- Što ako je jedina svrha razvoja tehnosfere da jednostavno zrači iz bića preko planete kao autentični planetarni organizam, samo u pripremi za mutaciju u jednu naprednu unitarnu fazu svjesnosti?

- Što ako biološka evolucija zapravo teži evoluciji uma i duha? I krajnji cilj biološke evolucije je njeno osobno transcendiranje - ne zamjenom za robote -  već kao vrhovna mentalna spiritualna transformacija i transcendiranje u carstvo čistog duha ili blistavosti i svjetlosti?

Sa ovog gledišta, moramo se pozabaviti mišlju o mogućnosti da telepatija i paranormalno, sada promatrano odd strane naučnih skeptika kao samoobmana, mogu  biti stvarni pokazatelji nove faze naše evolucije,  telepatskog ujedinjenja svjesnosti i stoga našeg biološkog bića kao jedinstvenog planetarnog organizma. Zar to nije značenje noosfere?


- Manifest noosfere http://www.lawoftime.org/manifest

U kosmologiji pulsara začaranog vala, dvanaesta pozicija ili ton odgovara dvanaestoj luni i kompletira pulsar uma treće dimenzije koji je započeo u četvrtoj luni, Samopostojećoj luni forme. Ova 12. pozicija označava formu suradnje, kad uzimamo sve zalihe prethodnih suradnji i pripremamo buduće akcije.

 
SINKRONICITETI ZVJEZDANIH PUTNIKA



30.5.2016. Dali 1 - Kin 162, Bijeli Ritmički Vjetar (30. svibanj) Dan 654 od 812
Sa kinom Bijelim Ritmičkim Vjetrom je započela KRISTALNA LUNA ZECA








 1. lipnja 2016. kin 164. Žuto Galakitčko Sjeme - kin dana galaktičke sinkronizacije. 1. lipnja 22 godina u prošlosti, drugi najvažniji arheološki nalaz u drevnom srednjoameričkom gradu Palenque (Meksiko). U u neposrednoj blizini Hrama natpisa i groba mayanskog  kralja Pakal Votan, otkrivena je grobnica Crene Kraljice Hram XIII, otkriven 1994.



 VIŠE SAZNAJTE U VIDEU 
https://www.youtube.com/watch?v=DNnTAi8MPU8




Kali 4 - Kin 165, Crvena Solarna Zmija (2. lipnja) Dan 657 od 812 do soalrne svjesnosti!DANAS JE DAN AKTIVACIJE GALAKTIČKOG PORTALA!!!! Prije 40 dana NASA je izvijestila o kolapsu magnetskog polja (23.4.2016.), a onda ubrzo demantirala kako je bio kvar u softeru. 



U videu pogledajte astrološku perspektivu ovog događaja: Randy Bruner Plava kozmička Ruka:
https://www.youtube.com/watch?v=Dlen6DyoauU

Na stranici pogledaje detaljnije o kolapsu magnetnog polja:
http://www.con-tru.com/spotlight/magnetic-field-collapses-april-23-2016-for-2-hours



Na Kin 165, Crvena Solarna Zmija (2. lipnja) I na KIN 166 Bijeli Planetarni Spojitelj Svjetova (3.6.2016.), imamo važno planetarno poravnavanje
 Sunce ~ Zemlja ~ Saturn. 
Saturn u Strijelcu traži od nas da pogledamo istinu o sebi - o tome tko smo mi. Živimo li svoj integritet, svoju istinu? Da li smo vezani za iluzije, predrasude, podliježemo li manipulacijama? Da li vjerujemo lažima? Ovo je snažno vrijeme da ispitamo svoj odnos prema samom sebi i način na koji doživljavamo stvarnost. Pitajmo se da li živimo svoju istinu? Kada živimo svoj integritet, mijenja se način na koji doživljavamo ovu stvarnost.
Saturn - veliki učitelj u planetarnom smislu, no također je povezan i sa frekvencijom 12:60, umjetnom frekvencijom vremena. U svojim meditacijama dana obratite pažnju na ove informacije, konteplirajte o rastvaranju lažnih obrazaca ove 3d stvarnosti, konteplirajte o rastvaranju umjetne frekvencije vremena 12:60. Ova umjetna frekvencija je razorna, također negativno utječe i na DNK. Što više se povezujete sa prirodnom frekvencijom vremena 13:20, i živite prirodnom frekvencijom vremena i ciklusima, umjetna frekvencija vremena će se sve više rastvarati i gubiti utjecaj u Vašem životu. 



SINKRONICITETI: 3.6. 2016. KIN 166 BIJELI PLANETARNI SPOJITELJ SVJETOVA obilježava 1260 dana od 21. prosinca 2012. godine.1260 dana je fraktal od 1260 godina, vrijeme koje je potrebno Veneri da se vrati na točnu početnu točku na nebu.

Broj 1260 je povezan s Proročanstvom Maya i Biblijom: Kao novi program galaktičkog znanja za planetu Zemlju / zemaljsku sferu, Kozmička Povijest ujedinjuje sve istinske tradicije kroz četvrto-dimenzionalni objektiv preko loze galaktičkih Maya – prijenos uma / znanja galaktičkih Maya. Kozmička Povijest se temelji na numeričkim formulama nastalih zbog određenih ciklusa vremena. Kalendar / sinkronar 13 luna se temelji na Jose Arguellesovo znanstveno otkriće vremenskih frekvencije 12:60 i 13:20, i dekodiranja Proročanstva Pacal Votana.

Saturn - veliki učitelj u planetarnom smislu, no također je povezan i sa frekvencijom 12:60, umjetnom frekvencijom vremena. U svojim meditacijama dana obratite pažnju na ove informacije, konteplirajte o rastvaranju lažnih obrazaca ove 3d stvarnosti, konteplirajte o rastvaranju umjetne frekvencije vremena 12:60. Ova umjetna frekvencija je razorna, također negativno utječe i na DNK. Što više se povezujete sa prirodnom frekvencijom vremena 13:20, i živite prirodnom frekvencijom vremena i ciklusima, umjetna frekvencija vremena će se sve više rastvarati i gubiti utjecaj u Vašem životu. 


 Ove vremenske frekvencije Proročanstva potvrđene su od broja godina između datuma posvećivanja grobnice Pacal Votana, 692 AD, i datuma njenog otvaranja, AD 1952 = 1260 godina. Također ima 1320 godina, od posvećivanja groba u 692 AD do zatvaranja trinaest baktuna, AD 2012.

12:60 se odnosi na nesvjesno prihvaćenom poretku vremena umjetno stvorene frekvencije vremena, dok je 13:20 prirodna vremenska frekvencija.
Od 1952. - 2012. je 60 godina, Kin 60 je Žuto galaktičko Sunce, je kin rođenja (galaktički potpis) Pacal Votana. Njegov grob je otkriven 1260 godina nakon posvećivanja grobnice.

 1260 je broj sa jednom od glavnih uloga u Knjizi Otkrivenja, i također u knjizi Daniela, te je ekvivalent za 42 30 dana mjeseca ili 3 1/2 godine.
11. poglavlje Knjige Otkrivenja govori o dva proroka izbjeglih za 1260 dana (1260. = babilonski vremenski ciklusi). 12 + 60 = 72 (u 72. godini života je umro Valum Votan / Jose Arguelles). "
 
Accessing Your Multidimensional
Self: A Key to Cosmic History
od Stephanie South - Crvene Kraljice




Oni koji duže prate mayanski kalendar do sada su već uočili važnost pečata Bijelog Spojitelja Svjetova - kroz Prorčanstvo Pacal Votana, jasnih znakova na poklopcu sarkofaga Pacala, kroz sinkonicitete dnevnih čitanja dana, Telektonon i Sinkronotron. 
Bijeli Spojitelj Svjetova Izjednačava Smrt. Bijeli Spojitelj Svjetova je transmutacija, most komunikacije između dva svijeta, različite dimenzije, svjesnost ovdje i sada, regeneracija, smrt ega, razumijevanje smrti fizičkog tijela, svijest o tome da smrt nije kraj već transmutacija energije, praštanje, predavanje. Bijeli Spojitelj Svjetova je energija predavanja i otpuštanja. Predaja je suprotnost od odustajanja. On nas podsjeća da se oslobodimo želje kontrolirati. Poziva nas da samo budemo i prihvatimo istinu sadašnje situacije u kojoj jesmo. Kroz prihvaćanje, postajemo slobodni da krenemo dalje. Promjena i rast postaju lakši i prirodniji.

Kroz njegovu energiju osvještavamo fizičku smrt i spoznaju da smrt nije kraj već transformacija energije. Također kroz ovaj pečat osvještavamo razne “smrti” u našem životu, prihvaćanje i odpuštanje različitih gubitaka. On je također i simbolična smrt – koja razotkriva dijelove nas samih koje smo prerasli. U simboličnoj smrti struktura ega otpada kako bi otkrila naše istinsko sopstvo. Kroz odpuštanje starih obrazaca potražimo nove načine postojanja, nove ljude, ideje i nove mogućnosti. Predaja je sloboda. Držanje za stare uzorke ograničava nove mogućnosti. Držanje za stare uzorke i žaljenje nas ograničava. Bijeli Spojitelj Svjetova nas poziva da oprostimo sebi i drugima. 
​In lak'ech!​


Silio 7 - Kin 168, Žuta kristalna Zvijezda (5. lipnja), Dan 660 od 812. Mladi mjesec i Dan aktivacije galaktičkog portala.






ULAZAK U VENERIN VORTEX - ZVJEZDANA VRATA NA KIN CRVENE SOLARNE LUNE - 6. 6.2016. ulazimo u Venerin Vortex - rijedak događaj u našem solarnom sistemu!!! 

 
Ovim događajem pratimo nekoliko važnih sinkroniciteta:
6. lipnja 2016 signalizira 4. godišnjicu povijesnog Tranzita Venere 2012. godine, kada je Venera prošla ispred Sunčevog disk, i svojim prelaskom obilježila kozmički događaj koji će se ponovno pojaviti u godini 2117.godini koji je sveta godina po mnogim drevnim kulturama.






Ovim događajem pratimo poravnavanje Zemlja-Sunce-Venera (vanjsko usklađivanje) nasuprot usklađivanju unutarnjih veza planeta Zemlja ~ Venera ~ Sunce od prije 4 godine na 6/6/2012. Ovo usklađivanje obilježava točnu središnju točku u roku od 8 godina, tijekom kojih se Venera, planeta ljubavi, prolazi 5 Puta između nas i Sunca, stvarajući nebeski crtež savršenog Pentagrama / Ružin pupoljak.


VAŽAN SINKRONICITET: Tijekom ovog 8-godišnjeg razdoblja Venera će završiti 13 orbite oko naše zvijezde.
Potrebno je 104 godina da Venera i Zemlja kompletniraju 13 pentagrama / crteža ružinih pupoljaka na nebu. Ovaj ciklus je sveti ciklus za drevne Maye u Srednjoj Americi, poznat je kao i Venerin krug. Ovo je važan "veliki" ciklus, jer predstavlja sinkronizaciju Tzolkina, solarne godine i cikluse Venere.
Ovaj 104-godišnji ciklus je Venera kalendar kojeg su pratitle drevnih Maya, i sa kojim su posebno bili povezani gradovi kao što su Palenque i Chichen Itza.


KIN 169: Solarni pečat CRVENE LUNE, Luna 9, i Galaktički Ton 13: Kozmički ton. Ovaj kin također kodira „Quetzalcoatl (Venera) Proročanstvo 13 Nebesa i 9 Donjih svjetova“

169 produkt je 13x13: ŽENSKA MATRICA
169 je također Dozivanje frekvencije snaga 4 "Blood Moon"
eklipsa tetrada od 2014-2015 (Molimo pročitajte "DaVinci Timecode" za detalje http://galacticspacebook.com/.…/blood-moons-and-planetary-re...)
M je 13. slovo abecede.
M: Majka ~ matrice ~ Materija ~ Maya ~ Magdalena

U svjetlu kina 169, sada je dobro vrijeme kako bismo naučili više o Venerinim Ciklusima, i njezinim harmonijskim kretanjima i uzorcima u odnosu prema prirodi, Sveto pismo i ljudsku povijesti. Više možete čitati u članku istraživača John P. Pratt.
http://www.johnpratt.com/…/docs/lds/meridian/2001/venus.html








Zemlja i Venera i  frekvencija 13:20
  Http: //www.nakedeyeplanets .com / venus.htm

1. Razmak između Zemlje i Venere je cca 260 milijuna KM, dok je Venera na nebu kao Jutarnja  i Večernja Zvijezda u  trajanju prosječno 260 dana.

2. udaljenost između Zemlje i Venere u astronomskih jedinica je 1,732 AU. 1,732 je fraktal od 173.33 dana. To je polugodišnji ciklus o kojem piše John Major Jenkins u svojoj knjizi:


"260-dnevni ciklus TZOLKINA se može koristiti za predviđanje pomrčine na sljedeći način. Pomrčine se događaju u prosjeku, svakih 173.33 dana. To je poznato kao" Eclipse od pola godine. "Tri od tih jednako je 520 dana, a to je točno dvaTzolkina. "
Dakle, pomoću Tzolkina možemo pratiti cikluse od 260 dana na nebu i pomrčine Venere u ciklusima od 260 dana.

3. sljedeći Tranzit Venere će se održati ponovno 11. prosinca 2117. na Kin 41 ~ 2 Zmaj, samo jedan dan nakon KIN 40 1AHAU ~ SVETI DAN VENERE, štovan od DREVNIH MAYA. 

 OVI IZRAČUNI UNUTAR SEBE OBJEDINJUJU PHI BROJ, ZLATNI BROJ ( zlatni omjer - zlatni rez), također kodirani i u Tzolkinu.





Radijalna plazma SELI 9 - Kin 170, Bijeli Magnetni Pas (7. lipnja) Dan 662 od 812 do solarne svjesnosti.
Danas počinje ciklus od 13-dana Začaranog vala Bijelog Psa, Začaarani val LJUBAVI, drugi val rafiniranja u ciklusu od 52 dana ŽutogJužnog Zamka Davanja: Sud Inteligencije. Pleme Psa rafinira, oplemenjuje kroz moć SRCA. Prisjećanje o Istini solarnog Merkura. Ovaj začarani Val će završiti na Kin 182, u kristalnoj Luni, Dali 21. (19. lipnja).



Bijeli Pas Voli Srcem. Bijeli Pas: plemenitost, lojalnost, ne-uvjetovana ljubav, hrabrost, integritet, sentimenti, emocije, srce, suradnja, ujedinjuje, vodič, onak koji osnažuje, dosljedan, rad u ekipi. Bijeli Pas nas uči da dajemo i primamo ljubav bez straha . Pečat Bijelog Psa ima energiju da prizove osobe koje trebamo sresti. Njegova energija nam daje mogućnost da ih prepoznamo. Druga bića sa istom čežnjom čekaju da se stretnu s nama i da prepoznaju našu dušu – bića koja nas mogu vidjeti kakvi jesmo. Kada se dogodi takvo prepoznavanje, osjećamo svoju snagu i svoju moć i počinjemo osjećati - prisjećati se - na nekadašnje sveto povjerenje između nas. Energija Bijelog Psa je također je poput prolaza, spoja dimnezija - ka razvijanju odnosa sa vodičima, totemima, saveznicima i čuvarima. Postoje mnogi načini da se radi sa ovim duhovnim vodičima, uključujući vođene vizualizacije, šamanska putovanja i meditaciju. Totemi, bića koja nam prenose poruke su dijelovi nas samih,oni su dio naše životne struje koja čeka da se integrira u naše svjesno. Uvidi nam dolaze kroz ostvarenje svoje svrhe koju dijelimo sa drugima, i kada smo u odnosima sa ljudima koji su spremni živjeti svoju istinu i svoju cjelovitost (svjesni su i tame i svjetlosti unutar svog bića). Također, intimni, partnerski odnosi su jedinstvene prilike da se osvijetle duboki emocionalni uzroci koji trebaju biti transformirani. Budite spremni i voljni duboko posegnuti za istitnom koja se nalazi u odnosu sa svakom osobom koje su u vašem životu. Bijeli Pas singalizira proboj u životu: nove početke, nove percepcije, nove saveznike i prijatelje. Kako sve više izražavamo ono što istinski jesmo, privlačiti ćemo više svoju pravu obitelj sebi. Sa svojim vodičima i saputnicima, imamo sposobnost manifestirati svoje inspirirajuće vizije i snove. 


 SINKRONICITETI ZVJEZDANIH PUTNIKA - kodovi Lune

Nastavljajući brojanje jedna luna = jedan Kin brojanje koje je  koji je započelo u Magnetnoj luni godine Žutog intoniranog Sjemena (1997), ova kristalna luna  odgovara Kinu 246, Bijeli Kristalni Spojitelj Svjetova:

Ova luna u četvrto-dimenzionalnom planetarnom utjecaju ima Mars, Jupiter, Saturn i Neptun. Na Telektonon ploči Neptun na 2. krugu: savezničke memoriju i instinkta; Mars i Saturn zajedno imaju Krug 4: eksternalizirane inteligencije; a Jupiter na krugu 5: internalizirane inteligencije.



 KODOVI STAZA HEPTADA ZA KRISTALNU LUNU 

U putovanju od 52 tjedna kroz 52 staze heptada Hunab Ku 21 Galaktičkog Drveta života i znanja, sljedeće staze heptada su aktivirane u Kristalnoj luni:



Crveni Tjedan 1 –Inicirati
Heptada 45: Meditacija prenosi odraz o seksu. 

(Kristalna luna Dali 1 - Silio 7 / 30-5 svibnja- lipnja)

Bijeli tjedan 2 - Pročistiti
Heptada 46: Meditacija prenosi odraz smrti. 

(Kristalna luna Dali 8 - Silio 14 / lipanj 6-12)

Plavi Tjedan 3 - Transformirati
Heptada 47: Samo-generacija prenosi energiju umjetnosti.

 (Kristalna luna Dali 15 - Silio 21 / 13-19 lipanj)

Žuti 4. tjedan - Sazrijevati
Heptada 48: Samo-generacija prenosi energiju pročišćavanja.
 (Kristalna luna Dali 22 - Silio 28 / 20-26 lipnja)


U Galaktičkoj superstrukturi ili / Hunab Ku 21, četiri heptade Kristalna luna- gledano kao cjelina - su mjesto u Vremenu u kome je postignuta "moć znanja i gdje se ljubavi kristalizira". Kristalna luna dovršava staze koje sadrže Sud Avatara (Plava Ruka / znanje) i Sud Suosjećajnog (Bijeli Pas / ljubav).


 IZVOR:

http://www.lawoftime.org/noos-letter/issue076-complete.html#sync


12. Kristalna Luna Zeca. Kako mogu posvetiti svoje biće svemu što posjeduje život? Akcija Univerzalizira, moć: posvećuje se. Karakteristika: suradnja. Posvećuje se suradnji. Pulsirajući zrak složene stabilnosti. Akcija i rezultat suradnje. Raditi zajedno sa drugima, surađivati. Raditi za više dobro. Ono što radimo učiniti Univerzalnim. Kozmoplitski, ekumenski, svjetski. Totem je Zec. 


Ix Chel Boginja Maya je prikazivana sa Zecom u naručju. Ona je boginja Lune (Mjeseca), Voda, tkanja i porođaja.Najčešće se prikazuje kroz tri aspekata: Chak Chel – Boginja Lune (Mjeseca), babica / primalja Stvaranja, Ix Chel u njezinoj glavnoj formi kao Majka Boginja i tkalac koja je postavila Svemir u pokretu; i Boginja Mlade Lune (mjeseca) prikazana s njezinim totemom Zecom. Njezino ime znači „Gospa Duge“ ("Lady Rainbow"). Ona je Boginja koja tka, a vrtnja njezinog vretena se nalazi u središtu gibanja u Svemiru. Glif u obliku polumjeseca - stolac na kojem sjedi Ix Chel - je mayanski glif za Lunu, njezin simbol.

Totem Zeca predstavlja obilje, plodnost, novi život, regeneraciju, iscjeljenje. Simbolizira paradoks i kontradikcija, lukavstvo, senzibilitet, ima moć kretanja kroz strah, primanje skrivenih učenja i intuitivne poruke, brzo razmišljanje, poniznost, jaka intuicija.

Zec je lunarna životinja i simbol svih lunarnih božanstava – univerzalno povezan sa Lunom (Mjesecom). Simbolizira ponovno rođenje, obnovu mladosti, oživljavanje i intuiciju. Često se povezuje sa ritualnom vatrom i „životom kroz smrt". Univerzalan je simbol plodnosti i narodni simbol stidljivosti, introvertiranosti, oštrog uma, brzine. Kao i pas i gušter, i zec se smatra vezom između lunarnih božanstava i Ijudskih bića. Također simbolizira jasne misli, dugovječnost, inicijator promjena. Također simbolizira Velikog Duha – Manitua, Univerzalni duh stvoritelja. 

Zajedno sa Ix Chel osigurava potrebnu vodu. U Afričkoj, Indijskoj i Budističkoj umjetnosti, kao i kod Maya povezujej se sa Polumjesecom. Zec je također spasitelj, incijator promjena. U Kini također predstavlja Lunu, ženski princip, I suprugu Cara. U Egiptu predstavlja zoru, početak, otvaranje, početak novih ciklusa I godišnjih doba, simbol Tota, Lune, a egipatski hijeroglifi znakom zeca definiraju koncept svemira. U Europi Zec predstavlja ponovno rođenje i regeneraciju, povezan sa Lunom i Boginjama.


Ix Chel je Mayanska božica Mjeseca - Lune, prikazana sa totemom Zeca i ima položaj prstiju Sandhi mudre: Desna ruka: prstenjak i palac se dodiruju, a ostali prsti slobodni, Lijeva ruka, dodiruju se srednji prst i palac. Ova mudra je dobra za otklanjanje bolova u kostima, pomaže kod artritisa, oslobađa od boli, u zglobovima, kukovima, koljenima, i zglobovima prstiju, pomaže stvaranje kalcija u tijelu i uklanja kronične bolove u zglobovima i mišićima. Prakticiranje ove Mudre pomaže poticati samopouzdanje i vjeru u sebe, biti svjestan trenutka, pomaže onima koji traže duhovnost i povezivanje sa unutrašnjim bićem. Također njezini položaji prstiju mogu biti i u varijanti Prithvi mudre.





Nalazimo se u značajnom periodu (2013-2020), u kojem imamo priliku rastvoriti zastarjele sisteme vjerovanja, poboljšati našu percepciju i usidriti to u našu stvarnost dan za danom. Kako se staro čisti i otvara se put za novo, prinudne obaveze moraju ustupiti mjesto izvornom, istinskom biću. 

Evo odlomka iz "Pristupanja vašem multidimenzionalnom Sopstvu" - poglavlje 2: Postati kozmički mislilac:
Da bismo aktivirali moći našeg uspavanog uma, prvo moramo podići našu svjesnost i postati kozmički mislioci. Da bismo postali kozmički mislioci, prvo moramo njegovati jasan, čisti um, a zatim ga ispuniti mislima kao što su svrha kreacije, razlog zbog kojeg ova planeta postoji, razlog zbog kojeg smo mi na ovoj planeti, razlog za sve stvorene oblike i skrivene sile i dizajne koji se nalaze u osnovi manifestiranog svijeta.



Kao što Swami Vivekananda kaže: "Ljudska priroda voli prolaziti kroz rutine koje tamo već postoje, jer je to lako". Težnjom za lakšim putem, nastavljamo recirkulirati, preusmjeravati nesvjesne analfe (misaone forme). Zakon vremena kaže da je ovo u velikoj meri posljedica rada na izmišljenoj / fiktivnoj trodimenzionalnoj vremenskoj frekvenciji. Uvjetovane misaone forme su čvrsto ugravirani nizovi raznovrsnih analfi, električnih naboja (punjenja) u mozgu koji nose zalihe informacija koje se uobičajeno odnose prema nama kao memorije, oblici identiteta ili drugi osećaji koji izazivaju raznovrsne matrice i obrasce uvjetovanog ponašanja. 

  Postati kosmički mislilac zahtijeva odvraćanje uma od socijalne ili nacionalne identifikacije i dnevnih drama kako bi se koncentrirali na šira planetarna pitanja. Kozmički ili višedimanzionalni mislioci su zainteresirani za ono što je iza granice dometa pet čula i za ispitivanje svih ljudskih sposobnosti. 

Taj način mišljenja je sažeo Arthur Rimbaud:
"Želim otkriti sve tajne, misterije religije, prirode, smrti i rođenja, budućnosti i prošlosti, nastajanja Univerzuma, nepostojanje. Ja sam učitelj u kreiranju izvanrednog. Slušajte!"