ponedjeljak, 9. veljače 2015.

GALAKTIČKA LUNA SOKOLA U GODINI CRVENE SOLARNE LUNE






Dobrodošli u Galaktičku Lunu Sokola, lunu integriteta, u osmu lunu Začaranog Planetarnog vala služenja! (8.mjesec u mayanskoj godini) 

Sa kinom 205 Crvenom Planetarnom Zmijom, (7. veljače 2015.) je započela Galaktička Luna, 8. luna (mjesec) u mayanskoj godini.
Crvena planetarna Zmija je polarni kih - Pročišćuje i produžuje Moć Galaktičkog spektra. Nalazimo se unutar Crvenog galaktičkog spektra - ciklusa od 65 dana.  U ovoj luni imamo 4 galaktičke aktivacije portala (GAP). U ovoj luni ulazimo u Zeleni centralni zamak, sud Matrice: sinkronizacija čovjeka - ovaj zamak je poznat kao Merlinov Toranj.


Ulazimo u Zeleni zamak na Alpha 5, kin 209 Crvene Magnetne lune, 11 veljače 2015. Sa ovim Zelenim zamkom, ciklusom od 52 dana završava 260 dana galaktičkogo okreta /spina Tzolkina. I počinjemo novi galaktički ciklus, novi spin.

U ovom dobu cybersphere, mnogi ljudi nemaju vremena za razmatranje učinaka modernog života na biosferu. Biosfera je živi omotač, na kojem se odvija cjelokupan život. Biosfera se svakim danom smanjuje, iscrpljena i uništena, vrsta po vrsta svakodnevno izumire zbog  bezumne aktivnosti ljudske industrijske civilizacije. Možemo pogledati kroz prozor svaki dan  i vidjeti dokaze za to – chemtrails na nebu koji emitiraju otrovne kemikalije (više o tome vidjeti www.geoengineeringwatch.org).
 


 Ono što se događa u biosferi i u nama u ovom trenutku je zapravo prijelaz u vlastitoj evoluciji, i evolucija života na Zemlji. Ovaj biogeokemijski prijelaz biosfere u noosferu proučavao je i znanje o tim promjenama prvi puta je iznio ruski znanstvenik Vladimir Vernadski. http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Vernadsky
Biogeokemijski se odnosi na zbroj svih procesa života, i Sunce i Zemlju, a sada su pod utjecajem stvaranja umjetne tehnologije ljudske civilizacije.


Noosfera predstavlja sljedeću fazu evolucije u kojoj planetarni um postaje svjestan sebe kroz pojedinca.

U ovoj galaktičkoj luni smo pozvani podignuti svoj najviši integritet i uskladiti disonantne frekvencije u našim životima, također harmonizirati disonantne frekvencije i u planetarnom životu.



U ovoj galaktičkoj luni smo pozvani podignuti svoj najviši integritet i uskladiti disonantne frekvencije u našim životima, također harmonizirati disonantne frekvencije  i u planetarnom životu. Riječ "Galaktički" odnosi se na galaksije. Svaka galaksija (bilo koja galaksija, bilo gdje) ima od 10 do 50 biliona zvijezda. Astronomi su naveli da je vjerojatno da svaka zvijezda u našoj galaksiji Mliječnog puta ima barem jedan planet. Nedavno je NASA potvrdila po prvi puta, da život na drugim planetima postoji i planiraju koristiti neke od svjetskih najnaprednijih tehnologija za stvaranje mape puta prostora.




U geometriji Pulsara, osmi ton je drugi ton treće-dimenzionalnog pulsara uma (tonovi 4, 8, 12), podsjećajući nas da sve u svijetu oblika započinje u umu (uključujući teleskope koje koristimo za istraživanje prostora).

Bilo da ste ustali jednog jutra s maglovitim umom, i svijet oko vas se čini taman i maglovit, ili ćete se probuditi s jasnim umom i vaš svijet izgleda lijepo i svijetlo, shvatite da ti različiti dojmovi dolaze iz vašeg uma, a ne iz promjena u vanjskom okruženju. Umjesto pogrešnog tumačenja vašeg iskustva u  životu kroz pogrešna shvaćanja (koncepcije), shvatite da to nije vanjska stvarnost, nego samo um.“
-Lama Yeshe

 Pogledajte video kako izgraditi kuhinju vani. Snimka iz 13:20 Vrta Mira Lung Ta
 (How to build an outdoor kitchen for free - 13:20 Peace Garden Lung Ta)

 

Sinkroniciteti Zvjezdanih Putnika
Nastavljajući računanje jedan mjesec = jedan Kin, brojanje dana koje je započelo u Magnetnoj luni u godini Žutog Intoniranog Sjemena (1997), ova galaktička luna odgovara Kinu 229, Crvenoj Galaktičkoj Luni:

Baš kako svaki dnevni kin ima Proročanstvo Pete Sile, tako i Luna (mjesec)  ima Proročanstvo Pete Sile. Za ovu Galaktičku lunu, proročanstvo se temelji na Crvenoj galaktičkoj Luni:

Kin 229, Crvena Galaktička Luna (GK Merkur) podržava Kin 190, Bijeli Galaktički Pas (SP Merkur); Vođena je kinom 73, Crveni Galaktički Nebeski Šetač (SP Mars); sa Izazovom / darom, Kin 60, Žuto Galaktičko Sunce (GK Pluton) - Galaktički potpis Pacal Votana; i prima skrivenu / okultnu podršku od  Kina 32, Žutog ritmičkog Ljudskog bića (SP Zemlje).


U ovoj luni, četvrti-dimenzionalni planetarni utjecaji su Merkur, Mars, Zemlja i Pluton. Na ploči Telektonona, orbite Merkura i Plutona zajedno imaju kompletan alfa-omega krug punjenja; Zemlja ima jednu polovicu kruga Telektonona Kanala kroz koji govori Duh Zemlje; i Mars ima jednu polovicu eksternaliziranih kruga inteligencije. 

KODOVI STAZA HEPTADA ZA GALAKTIČKU LUNU

U putovanju  kroz 52 tjedana kroz 52 heptade staze Hunab Ku 21 Galaktičkog stabla i života i znanja, sljedeće heptade putevi aktiviraju se za Galaktičku Lunu:
Crveni Tjedan 1 - Inicira
Heptada 29: Hunab Ku prenosi navigaciju
(Galaktička luna Dali 1 - Silio 7 / 7-13 veljače)

Bijeli tjedan 2 - Rafinira
Heptada 30: Hunab Ku prenosi meditaciju
(Galaktička luna Dali 8 - Silio 14 / veljača 14-20)

Plavi Tjedan 3 - Transformira
Heptad 31: Hunab Ku prenosi samo generacije
(Galaktička luna Dali 15 - Silio 21 / 21-27 veljače)

Žuti Tjedan 4 - Dozrijeva
Heptad 32: Hunab Ku prenosi prosvjetljenje
(Galaktička luna Dali 22 - Silio 28 / veljaca 28 - ožujak 6)

Promatrajte kako se sve četiri staze unutar Galaktičke lune  lančano povezane u Hunab Ku / centar galaksije! Saznajte više o Heptad Hunab Ku 21.
http://www.lawoftime.org/lawoftime/synchronotron-hunab-ku-21.html

IZVOR:  http://app.streamsend.com/ss/1/tUGM/j4v4uzeynd

Galaktička Luna Sokola. Osma luna u godini (osmi mjesec). Živim li skladu sa onim u što vjerujem? Akcija: modelira, moć harmonizira, karakteristika: integritet. TOTEM GALAKTIČKE LUNE JE SOKOL: brzina, hrabrost, budnost,  integritet. Jasno vidi, biti pažljiv, memorija, prenosi poruke Duha. Zrači Svjetlošću – povezan sa Svjetlom. Brine o drugima. Sjećanje na prošle živote, hrabrost, mudrost, prosvjetljenje. Vidi daleko, ima uvid u veću sliku. Kreativnost, istina, mudro koristi iskustvo, prevladavanje problema. Sloboda i neovisnost.