nedjelja, 11. siječnja 2015.

REZONANTNA LUNA MAJMUNA U GODINI CRVENE SOLARNE LUNE


Dobrodošli u Rezonantnu Lunu Majmuna! Ovo je 7. luna (mjesec) začaranog vala Planetarnog služenja. Ova luna drži moć rezonantne usklađenosti.



Živimo u svijetu upravljačkih programa, robo-automobila vođenih radarom i laserima, bespilotnih letjelica, nanotehnologije i pametnih telefona. Većini ljudi je vrijeme uzurpirano u radnim sredinama ili životnim situacijama koje ne rezoniraju sa esencijom njihove jezgre, sa njihovom biti, već su pijun strojeva / tehnologije i robovi novca.

Kako se  nova zraka evolucije  pojačava (intenzivira) postaje sve više neugodno ili možda čak i nedopustivo ostati u tim situacijama. Većina patnje dolazi od zaborava o Ultimativnoj (Konačanoj) stvarnosti i zaborava na našu vezu sa IZVOROM, gdje se nalazi naša istinska moć. Ključni čimbenik koji blokira našu povezanost s Izvorom su neriješene emocije.
                                                                                              
Ovu rezonantnu lunu (mjesec)  smo pozvani odrediti prioritete svojih osjećaja i povećati svoje meditacije. Vodite dnevnik da biste pratili i provjerili svoje osjećaje tijekom dana. Radite na zamjeni negativnih emocija s pozitivnim. Vježbajte praksu donošenja odluka na temelju toga kako se osjećate, a ne na temelju percipiranja na način "kako bi stvari trebale biti." Idite u smjeru onoga sa čime se osjećate dobro, što vam daje energiju.


Mi smo tu da "oslobodimo" sebe i povratimo potpuno sjećanje na našu svrhu na ovom planetu. Kodovi Vremena nam pomažu kao memorijski aktivatori (memory triggers) i kao sredstvo za podizanje naše frekvencije.
Što više podignemo frekvenciju, naše nadnaravne moći će se vratiti (telepatija itd.) To je naše pravo po rođenju. Mi smo ključ. Mi smo ključanica. Mi smo VRIJEME samo.
 

U geometriji Pulsara, sedmi ton je spojnica drugog-dimenzionalnog pulsara osjetila i emocija; dovođenje kvalitete rezonancije i usklađenost s našim jedinstvenim kanalom. Rezonantni 15 (15.dan u rezonatnoj luni),  24. siječnja, obilježava 76. solarnu orbitu od rođenja Jose Arguellesa / Valum Votana. U čast njegovog galaktičkog genija i neumornog rada za čovječanstvo, i da "uzmemo natrag svoje vrijeme", nudimo sljedeći citat:

"Majka Zemlja VAS treba! Moramo jako povećati pumpanje pozitivne vibracije u planetarno mentalno polje. Povećajte svjesnost!
Pazite na sve prikriveno, na sve negativne oblike misli koje vrebaju, uključujući: misli bezvrijednosti, konkurentnosti, ljutnje prema drugima, nepoštenja i nedostataka iskrenosti sa samim sobom i na odnose s drugima, nestrpljivosti, krivnje, itd. I umjesto tih misli, zamijenite ih s mislima o vlastitoj vrijednosti, univerzalnoj ljubavi, suosjećanju, praštanju, sućuti, strpljenja, napora, sklada, želje za zdravlja, sjajem, univerzalnim mirom i blagostanjem. Usvojite pozitivne afirmacije: Neka sva bića žive u skladu! Neka ljubav zrači iz svake pore moga bića za cijelu Zemlju! Tamo gdje je bolest neka bude zdravlje, tamo gdje je rat neka bude mir! Neka oružje bude položeno, neka umjetnost procvjeta umjesto oružja! Neka se vijore zastave mira! Odustanite od svakog straha! " 
-Jose Arguelles / Valum Votan


Pridružite se Galaktičkoj Renesansi!





 Artwork by Ruben Llinas Kin 113




Sinkroniciteti Zvjezdanih Putnika

Nastavljajući jedna luna (mjesec) = jedan Kin, računanje koje je započelo u Magnetskoj luni, u godini Žutog Intoniranog Sjemena (1997.), ova Rezonantna luna odgovara Kinu 228, Žute Rezonantne Zvijezde.



Baš kako svaki dnevni kin ima Proročanstvo pete sile, tako i cijela luna ima Proročanstvo Pete sile. Za ovu lunu, proročanstvo se temelji na Žutoj Rezonantnoj Zvijezdi:
Žuta Rezonantna Zvijezda (GK Venera) je podržana od strane Plavog Rezonantnog Majmuna / Kin 111 (SP Venera); Vođena Žutim Rezonantnim Suncem / Kin 20 (GK Pluton); Izazvana je Bijelim Rezonantnim Ogledalom / Kin 98 (SP Neptuna); i prima skrivenu / okultnu potporu od Crvenog Rezonantnog Nebeskog    Šetača / Kin 33 (SP Mars).

Ova Rezonantna luna ima četvrto-dimenzionalni planetarni utjecaj planeta Venere, Marsa, Neptuna i Plutona. Na ploči Telektonona, orbite Venere i Neptuna zajedno imaju kompletan saveznički-memorijsko instiktivni krug, Mars ima jednu polovicu eksternaliziranog kruga inteligencije; i Pluton drži polovinu punjenja kruga alfa-omega.
 Rezonantna luna Majmuna je započela sa kinom 117, Crvenom Galaktičkom Zemljom. Dali 1 - Kin 177, Crvena Galaktička Zemlja (10. siječnja) Dan 149 do 812 Solarne svijesti. 
 Rezonantna luna Majmuna je započela sa kinom 117, Crvenom Galaktičkom Zemljom. Dali 1 - Kin 177, Crvena Galaktička Zemlja (10. siječnja) Dan 149 do 812 Solarne svijesti. 

http://1320frequencyshift.wordpress.com/2014/08/13/812-days-to-solar-consciousness/

Točno 28 dana prije (Dali 1 u Ritmičkoj luni) je Kin 149, a danas je 149. dan od 812-dana do Solarne Svijesti ... Nova zraka nastavlja se tkati ...
Ova 28-dnevna luna ima pet aktivacija galaktičkih portala. Također, imajte na umu da je početak točno sredinom trećeg tjedna u luni (na Kin 194, Bijeli Kristalni Čarobnjak) je rekapitulacija misterioznih Sedam Izgubljenih generacija. Da biste saznali više pogledajte
 7: 7 :: 7: 7 Otkrivenje Telektonona. http://www.lawoftime.org/bookstore/insides/7777.html
Pogledajte fascinantan rad koja usklađuje Zakon vrijeme i ljudski dizajn, Adrian Kin 177.

IZVOR:  http://www.lawoftime.org/noos-letter/issue058-complete.html#sync


 Rezonantna Luna Majmuna, 7. luna (mjesec) u godini, ima pitanje: Kako mogu harmonizirati svoje služenje drugima? Akcija tona je da inspirira, moć kanalizira, odlika harmonizira.


Totem ove lune je Majmun. Simbolizira analitički um, igru, zabavu,  humor, unutrašnje dijete. Simbolizira maštovitost, oštroumnos,t svestranost, snalažljiivost. On nas podsjeća da budemo kao djeca, da se igramo, da ne shvaćamo život preozbiljno. To ne znači da budemo neodgovorni. Majmun nas uči da sve što radimo, radimo sa prisutnošću, fokusom, lakoćom, kroz energiju igre. Kao djeca koja su usmjerena na svoju igru – fokusirana su, predana, prisutna u trenutku, no kada igra završi nisu vezana, već kreiraju novu igru, predana procesu. Majmun nas uči da budemo sigurni u sebe. Majmuna nas podsjeća da u teškim i izazovnim situacijama u životu kroz humor možemo pronaći olakšanje i novu percepciju događaja. Sjena Majmuna je kada humor pretvaramo u sarkazam -  kada koristimo humor iz straha i na taj način sakrivamo istinu, kada ne govorimo iskreno i direktno o onome što nas muči. Iz takvih situacija možemo “izaći” tako da se vratimo u trenutak i budemo svjesni što se zapravo događa. Majmun nas poziva nas da izrazimo ono što mislimo i osjećamo na izravan način. 

U mayanskom kalendaru Pečat Plavog Majmuna ima afirmaciju: Igra se Magijom. Prirodna osjećajnost, fluidnost i sloboda djeteta – je energija Plavog Majmuna koja je u nama. Plavi Majmun se igra Magijom – igra se iluzijom – uči nas da ova stvarnost oko nas nije jedina, ona može biti iluzija koju smo sami stvorili. Plavi Majmun nas poziva da transformiramo naše sjene, povrede – kroz svjesnost svojih emocionalnih reakcija. 



 Poziva nas da promijenimo našu percepciju – promijenimo kroz svjesnost našu točku iz koje reagiramo, iz koje doživljavamo sebe i svijet oko sebe. Majmun nam daje podršku i ohrabruje nas da transformiramo te nepotpune i ranjene dijelove sebe – kroz integraciju i iscjeljenje. Pronađimo što istinski podupire osjećajnost i stvara duboko zadovoljstvo. Majmun nas poziva da budemo jednostavni, poziva nas da volimo, da se igramo, plešemo, crtamo, slikamo, pjevamo, da budemo kreativni, da živimo radost naših srca, nevini poput djeteta. 

In Lake'ch!